Twitter Şifremi Unuttum, Ne Yapmalıyım?

0
1520

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya araçlarından biride bildiğiniz gibi Twitter.Hal böyle olurken çok kullanılan bir durumun sorunlar çıkarması normal olarak karşılanmalıdır.Genel olarak olarak yaşanan durumlar ise çalınan hesaplar ve unutulan şifreler diyebiliriz.Bizim size anlatacağımız işlem ise unutulan şfire nasıl geri alınır yada hatırlatma işlemi nasıl yapılır onu göreceğiz.

Şifrenizi unuttuysanız ve Twitter hesabınız için gerekli bilgileriniz varsa kolay bir şekilde yeni bir şifre belirleyebilir ve hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.Tabi bu işlem için şunlar çok önemlidir.
1-Kayıt bir mail adresiniz ve bu mail adresinizin şifresiniz bilmelisiniz.
2-Kayıtlı olan cep telefonunuzun aktif ve kullanılabilir olmasıdır.

sifre-hatirlatma
Yukarıdaki görselde olduğu gibi Şifreni mi Unuttun seçeneğine tıklayınız ve yeni sayfanın gelmesini bekleyiniz.Karşınıza gelen sayfada ise E-posta adresini, telefon numaranı ya da kullanıcı adını gir şeklinde bir uyarı olacaktır.

twitter-sifre-hatirlatma

Siz doğru kullanıcı adınız,mail adresinizi yada telefon numaranızı girdiğiniz zaman sizin profil resminizi ve bağlantı bilgilerinizi karşınıza getirecektir.Bu bilgilerde mail adresiniz ve telefon numaranız olacaktır.

twitter-sifremi-unuttum

Artık yapmanız gereken telefon numaranıza yada mail adresinize gelen hesap bilgilerini doğrulamak ve yeni bir şifre belirlemek olacaktır.

Önceki İçerikİcloud Otomatik Yedekleme
Sonraki İçerikWhatsApp Bilgisayarda Nasıl Kullanılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz