Twitter DM’de Karakter Sınırlaması Kalkıyor

0
1448

Bildiğiniz gibi son olarak Twitter’da istediğimiz kişilere DM yollanabilme özelliği açılmıştı.Şimdi ise Twitter’da bu DM durumu için karakter sınırı ortadan kaldırılıyor.Yani 140 Karakter problemi artık ortandan kalkıyor.Twitter geliştirici formundan yapılan açıklamaya göre DM ile gönderilen mesajların 140 karakter sınırının kaldırılacağını fakat Tweet atarken kullanılan sınırın halen 140 karakter olarak kalacağınız belirtti.Tabiki bu haber birçok kişi sevindirecek ve geliştiricileri fazlasıyla ilgilendirecek.Bildiğiniz ve kullanıldığı gibi Twitter üzerinde kullanılan farklı API’ler ve yazılımlarda 140 karaketer sınırı yoktu ve geliştiriciler artık geliştirdiği eklentileri güncellemek zorunda kalacak…

DM-Twitter

Bu güncelleme en çok kurumsal hesapları sevindirdi. Çünkü artık DM’den müşterilerine bilgi verirken tek bir mesaj atmaları yeterli olacak. Güncelleme Twitter’a Temmuz ayı içerisinde ulaşacak ve özellik tüm Twitter alemi için kullanıma açılacak.

Önceki İçerikSteam için Yaz İndirimleri Başladı
Sonraki İçerikYandex Radio Rusya’da Tanıtıldı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz