Türkiye’nin İş Arama Motoru: Neuvoo!

0
1888

Neuvoo nedir? Neuvoo uluslararası alanda çalışan bir iş arama sitedir. 2011 yılında kurulmuştur. Şu an ise Türkiye’de ki en büyük iş arama motorlarından biridir. Şu an 50 ülkede aktif olarak faaliyet gösteren Neuvoo’nun ofisleri; Kanada, Latin Amerika ve İsviçre’de bulunmaktadır. Neuvoo internet üzerinde bulunun tüm iş ilanlarını kendi sisteminde arşivler ve site kullanıcıları konumlarına ve tercihlerine göre tüm iş ilanlarına ücretsiz şekilde erişim sağlayabilirler. Türkiye’de 300.000’den fazla iş imkanı sunmaktadır! İşverenler isterlerse “Tıklama Başına Ücretlendirme” programı ile kendi iş ilanlarının görünürlüğünü arttırabilir. Bu program performans değerlendirmesi ile ölçülmektedir. Kariyer sayfası olmayan firmalar ise isterlerse standart iş ilanı yayınlama sistemi ile ilanlarını sayfamızda yayınlayabilirler. Türkiye’den talebin bu kadar fazla olması üzerine, Neuvoo; hem Apple hem de Andorid için aplikasyonlarını hazırlamış ve kullanıma sunmuştur.

Neuvoo kullanıcılarının ayrıcaklıkları nedir? Onlarca belki yüzlerce farklı kariyer sitesini gezip tek tek iş aramanın yorucu ve zaman kaybı olduğu bir sistemde, Neuvoo ile internet üzerinde olan tüm ilanlara tek bir tıklama ile ulaşabilirsiniz. Detaylı filtreleme sistemi ile istediğiniz kriterdeki işe daha hızlı sahip olabilirsiniz.

Hangimiz yurtdışı hayalleri yok ki! Neuvoo ile sadece Türkiye’de değil 50 ayrı ülkede iş arayabilirsiniz. Bunların hepsini bir sayfa üzerinden yapmak artık Neuvoo ile hayata geçiyor. Avrupa, Amerika, Latin Amerika, Asya ve Afrika… Kariyer umutlarımızı artık sınırlandırmamıza gerek yok!

Bir işveren olarak neden Neuvoo ile partnerlik sağlamak? Neuvoo uluslararası bir arama motoru olduğu için, paylaştığınız ilanlar sadece Türkiye’de değil diğer 50 ülkede de görülecektir. Böylece hem daha fazla görünürlük hem de iki kat hızlı eleman bulma süreci olacaktır.

tr.neuvoo.comİş aramaya buradan başlayın!
http://neuvoo.ch/en
http://neuvoo.ca/en
NEUVOO

Önceki İçerikGüzellik ile İlişki Arasındaki En Önemli Fark
Sonraki İçerikİstartpageing Nasıl Silinir
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz