Turkcell Yedek İle Numara Yedekeleme

0
1333

android_ekran_videosu_cekme
Soruyu Gönderenin Adı : davud muhammadi / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: android işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyorum samsung galaxy s3 ve turkcell hat kullanıyorum.Numaralarımı turkcell yedek ile yedekleme işlemi varmı ama yapamadım yardımcı olurmusunuz.

Cevap : Bu işlem için ilk olarak google lay hesabınız olması gerekmektedir.Yani diğer bir değişle gmail hesabınız olmalıdır.Gmail hesabınız varsa google play e giriş yapınız ve arama çucuğuna turkcell yedek yazınız.Karşınıza turkcell yedek için uygulama çıkacaktır.Bu uygulamayı telefonunuza yükleyiniz.Uygulamayı buradan inceleyebilirsiniz.

Daha sonra ise uygulamayı yüklediğiniz telefondan açınız.karşınıza aşağıdaki gibi ekran görüntüleri gelcektir.İlk resim ilk açılış görüntüsüdür.ikinci resim ise yedekleme veya yedeklediğiniz kişileri geri yükleme seçeneğidir.Son resim ise işlemin olduğu ekrandır.

Bu işlem sonunda verileriniz güvebilir bir şekilde turkcell sistemlerine yedeklenmektedir.Özellikle dikkat etmeniz gereken husus bu tarz uygulamaları google play hesabından yani resmi sitesinden indirmelisiniz.Farklı bir siteden indirilen uygulamalara mutlaka dikkat ediniz.Aksi halde kişi listesi olarak hesap numaralarınız,tc numaralarınız gibi bilgileride kayıt edebiliyoruz.

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery Görüntülü Konuşma Varmı?
Sonraki İçerikGalaxy Gear BMW Uygulaması
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz