Turkcell Telefon Yedekleme

0
6213

Son zamanlarda kullanıcıların en çok yaşadığı sorunlardan biriside sorun çıkan telefonlarında yaşadığı yedek sorunu diyebiliriz.Bu sorunu Turkcell hat kullanıyorsanız daha kolay yoldan halledebilirsiniz yada Android,İOS bir cihaza sahipsenizde yapabilirsiniz.

Turkcell kullanıcıları için Turkcell üzerinden kolay bir yedekleme sistemi mevcuttur.Yani Android yada İOS cihazınız üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde telefon yedekleme yapabilirsiniz.Bu yedeklemede neler var derseniz rehber,mesajlar yada diğer bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz.Bunları sırasıyla size konumuz içerisinden anlatacağız.

1-Turkcell Rehber Yedekleme
Turkcell hattımız üzerinden yada Turkcell İletişim Merkezlerinden rehberimizi kolayca yedekleyebilirsiniz.Özellikle Android yada İOS bir cihaz kullanıyorsanız Google Play yada App Store üzerinden uygulamalarını indirerek rehberinizi yedekleyebilirsiniz.

turkcell-telefon-yedekleme
Google Play üzerinden indireceğiniz uygulama ile telefonunuzda bulunan rehberinizi kolayca yedekleyebilir ve daha sonra bu yedeği geri yükleyebilirsiniz.Burada yapmanız gereken işlem Turkcell Online Şifrenizi almak ve yedekleme işlemine başlamak olacaktır..

2-Turkcell Mesaj Yedekleme

  • Telefonunuza, Telefon Yedekleme uygulamasını indireceğiniz link için wappush ve bilgilendirme mesajı gelir. Linki tıklayarak uygulamayı indirip, kurabilirsiniz.
  • Turkcell Telefon Uygulama’sını tıkladığınızda karşınıza ‘YEDEKLE’, ‘AYARLAR’ ve ‘YÜKLE’ seçenekleri çıkar.
  • Yedeklemek için ‘YEDEKLE’yi, önceden yedeklediğiniz bilgileri yeni telefonunuza aktarmak için ‘GERİ YÜKLE’yi tıklamanız yeterlidir.
  • Telefon Yedekleme Servisi için tıklayın.

 

3-Turkcell Video,Resim vb. Yedekleme
Turkcell üzerine farklı yedekleme işlemleri yapmak istiyorsanız bu işlemi ise Turkcell Akıllı Depo üzerinden yapabilirsiniz.Eğer telefonunuz üzerinde kullanım alanı dolu ise ve yer arıyorsanız internet üzerinden hızlı bir şekilde yedekleyebilir ve istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Akıllı Depo ile akıllı telefon ve tabletindeki fotoğraf, video, müzik ve kişisel dosyalarını cihazındaki kapasiteyi düşünmeden Akıllı Depo’da depolayabilir, internete eriştiğin her yerden kolayca dosyalarına ulaşabilirsin.

Akıllı Depo Abonelik ve Kullanımı
Hemen Akıllı Depo’nun kolay kullanımı ile tanışmak ve ücretsiz 1GB saklama alanınızı kullanmak için, Turkcell abonesiyseniz DEPO yazıp 2222’ye SMS gönderebilirsiniz. Diğer operatör abonesiyseniz App Store veya Google Play’den uygulamayı indirebilirsiniz.

Turkcell Telefon Yedeleme
Akıllı Depo İptal
Eğer paketinizi Turkcell’den aldıysanız;
50GB Paket (50 GB saklama alanı) IPTAL DEPO 50GB yazıp 2222’ye gönderin.
500GB Paket (500 GB saklama alanı) IPTAL DEPO 500GB yazıp 2222’ye gönderin.
2.5TB Paket (2,5 TB saklama alanı) IPTAL DEPO 25TB yazıp 2222’ye gönderin.

Önceki İçerikMustafa Kemal Hangi Cephelerde Görev Almamıştır?
Sonraki İçerikInstagram Şifre Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz