Turkcell T70 Özellikleri ve Fiyatı

0
2284

Geçtiğimiz günlerde Turkcell yeni cihazı olan Turkcell T70 modelini kullanıcılarına tanıttı ve özelliklerinden bahsetti.Her geçen gün farklı bir taasrımla ve farklı özelliklerle karşımıza gelen Turkcell yeni modelini fiyat ve performans olarak iyi diyebiliriz.Genel olarak ise kullanıcıların merak ettiği özellikleridir.En çok merak edilen özellikleri ise kamera ve görüntülü konuşma özelliğidir.

Maalesef bu modelde de görüntülü konuşma özelliği uygulama ile yapılmaktadır.Yani arama özelliğine ekle olarak görüntülü konuşma yok ve görüntülü konuşmayı Google Play üzerinden indireceğiniz uygulamlar sayesinden yapabilirsiniz.

İlk olarak Google Play üyeliğini olması gerekiyor ve görüntülü konuşmaya uygun olan uygulamalardan birisini indirmelisiniz.Daha sonra aynı uygulamayı görüntülü konuşma yapacağınız kişininde indirmesi gerekmektedir.Bu sayede Turkcell T70 ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Turkcell T70 Kamera Özellikleri
Turkcell T70 modelinde arka kamerada çok bir değişiklik yok ama ön kamera olarak bir artış olmuş.Arka kamera olarak 8 mp ve ön kamera olarak ise 5 mp bir çözünürlüğü sahip.

Turkcell T70 İşletim Sistemi
Turkcell T70 Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle geliyor.Bildiğiniz gibi Android 6.0 Marshmallow Google firmasının yeni çıkardığı işletim sistemidir.Yıl sonunda ise yeni işletim sistemi olan Android N ile güncelleme alacak.

Turkcell T70 ekran olarak 5.2 inç ekran büyüklüğünde ve 720P çözünürlüğe sahip.4 çekirdekli Snapdragon 210 işlemciye, 2 GB RAM’e, 16 GB dahili hafızaya, microSD desteğine sahip.

Turkcell T70 İnternet Hızı ve 4.5G Desteği
Turkcell T70 Cat.4 LTE kategorisine sahip. Bu sayede 150 Mbit’e varan indirme 50 Mbit’e varan yükleme hızı kullanıcılara sunuluyor.

Turkcell T70 fiyatı ne kadar?
Turkcell T70 fiyatı 649 TL olarak belirlendi. Özelliklerine göre gayet uygun fiyatı ile dikkat çeken Turkcell T70, Android telefon almak isteyenlerin listesinde yer almaya aday. ZTE ve Turkcell işbirliği ile üretilen T70 modeli önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.

Önceki İçerikVodafone SüperNet Başvuru Formu
Sonraki İçerikSahte Cep Telefonu Nasıl Anlaşılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz