Turkcell T60 Görüntülü Konuşma Var mı?

11
12666

Geçtiğimiz günlerde güzel bir tanıtım ile Turkcell yeni akıllı telefonu olan Turkcell T60 modelini tanıttı.Telefon fiyat ve performans bakımından diğer modellerine göre çok iyi diyebiliriz.Turkcell bir önceki modeli olan T50’de olan eskiklikleri modelde tamamlamış ve kullanıcıları için yapmış.Daha önceki modelde hatırlarsanız Hafıza kartı giriş yoktu.Aynı zamanda kamera olarakda yeni özellikler eklenmiş ve HDR çekme özelliği bu modelde bulunuyor.Diğer bir durum ise işletim sistemi.T50 modeli Android Lollipop 5.0 versiyonunu almayacak ama Turkcell T60 ile bu versiyon yüklü olarak gelmektedir.

Turkcell bu konuda biraz zayıf diyebiliriz.Yani görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız uygulama bazlı yapabiliyorsunuz.Google play üzerinden Skype benzeri uygulamaları indirebilir ve görüntülü konuşma yapabilirsiniz.Yani hangi gsm operatörünü kullanırsanız kullanın hat üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorsunuz ve bu büyük bir dezavantaj diyebiliriz.Eğer görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız internet üzerinden uygulama ile yapabilirsiniz.

Turkcell T60 teknik özellikleri;

-5 inç HD ekran (1280×720)
-8 çekirdekli 1.5 GHz’lik Snapdragon 615 işlemci Qualcomm 8939
-16 GB dahili depolama alanı
-MicroSD kart desteği (Harici Hafıza 32 GB’ye Kadar)
-13 MP arka kamera (1080p video kayıt özelliği) ve 5 MP ön kamera
-2400 mAh pil gücü
-İşletim sistemi Android Lollipop 5.0
-T60 3G var Görüntülü görüşme yok. Uygulama ile görüntülü konuşma yapılabiliyor.

Önceki İçerikTurkcell T60 Ekran Görüntüsü Almak
Sonraki İçerikAndroidOne General Mobile 4G ile Türkiye’de
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

11 YORUMLAR

    • Yok ya olmuyormuş .4.5 g uyumlu ama goruntulu konusma yok.Sinir bozucu .bende araştırdım acı gerçek. Google play uygulamalarıyla oluyor sadece skype falan filanla.

  1. Ben dün akşam T60 aldım.Aldığımda satıcıya sordum var demişti.Bende es geçip aldım. Ama şimdi yok, internet üzerinden yada uygulama yapamam.Çünkü karşımdaki kişinin interneti yok. Lütfen yardımcı olun ? ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz