Turkcell T50 İçin Yeni Güncelleme Geldi

0
6390

 

Turkcell firmasının satışa sunduğu günden beri akıllı telefon piyasasında yerli ürünler arasında en çok satıln ürüne olmaya başaran T50 için geçtiğimiz günlerde yeni bir yazılım güncellemesi yayınlandı.Merakla beklenen ve gecikmelide olsa gelen bu güncelleme ile bazı yenilikler gelmiş durumda.

Turkcell T50‘de bildiğiniz özel olarak yapılmış Android 4.4.2 KitKat tabanclı ROM derlemesi bulunmaktadır.Son yapılan güncellemede ise 33.27 MB lık bir güncelleme yapan Turkcell cihazın en büyük sorunlardan biri olan kamera sorunlarına çözüm getirilmiş ve kamera arayüzüne hareketli çekim modunu getirmiş.Hareketli çekim mdu sayesinde hareketli nesnelerin çekiminde yaşanan odaklama sorunu gitmiş görünüyor.

Aynı zamanda son zamanlarda en çok kullanılan özellik olarak bilinen Hotspot yani internet paylaşımı özelliğini üst bölümde bulunan hızlı menü bölümüne eklemiş..Bu şekilde ayarlar bölümüne girmeden telefonunuzu hızlı bir şekilde modem olarak kullanabileceksiniz.

turkcell-t50-guncelleme-nasil-yapilir
Genel olarak biraz olsun kullanıcılarını dinlemiş görünen Turkcell bu güncelleme ile bazı hataları ortadan kaldırmış ve kısayollar eklemiş.Yazılım güncellemesini yapmak için ise yazılım güncelleme uygulamasından “Çevrimiçi güncelleme” yapmanız gerekmektedir.Güncelleme sonrası farklı bir hata olmaz ise yani şarj durumunuz mutlaka kontrol ediniz ve o şekilde başlayınız.
Yazılım güncelleme durumunda ise kişiler,mesajlar,müzikler ve resimler gibi bilgilerinize birşey olmayacaktır.

Turkcell T50 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler
-Facebook Messenger uygulaması için sesli mesaj gönderme sorunu giderilmiş.
-4G LTE güncellemesi gelmiş
-Kamera hareketli fotoğraf çekme özelliği geldi
-ÜSt menüde bazı eklemeler gelmiş..(Zil sesi, sessiz, titreşim) ve Wi-Fi Hotspot ikonları

Önceki İçerikWord Dosyaları Pdf Dosyasına Nasıl Çevrilir
Sonraki İçerikSkype Hesabı Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz