Turkcell T40 Kablosuz Modem Olarak Kullanma

0
6119

Artık kullanıcıların aradığı özellik genelde kullandığı akıllı telefonda kablosuz wifi olarak kullanabilme özelliğidir.Son dönemlerde çıkan tüm telefonlarda bu özellik neredeyse hepsinde var diyebiliriz.Özellikle android cihazlarla daha çok kullanılmaya başlayan bu özellik ios ve windows phone işletim sistemine sahip cihazlardada bulunmaktadır.

Peki turkcellin çıkardığı T40 akıllı telefonunda bu özellik nasıl kullanılır.Bildiğiniz gibi Turkcell T40 modelide android işletim sistemine sahip bir telefon ve bu özellik bu cihazdada kullanılıyor.

Menü>>Ayarla>>Kablosuz Ağlar>>Taşınabilir Mobil Ağlar olarak cihazınızdan giriş yapınız.Daha sonra ise aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.

t40-wifi-hotspot-acmak
Buradan wifi bağlantısınız açıyoruz.Ağ ismi ve parolası koymak için «Yapılandır» tıklıyoruz..Gerekli yapılandırmayı yaparak «Kaydet» tıklıyoruz. Kablosuz ortak erişimimiz hazır max. 8 kullanıcı bağlanabilir.

hotspot-kablosuz-yapmak

Önceki İçerikWordPress Silinmeyen Yorumlar
Sonraki İçerikInstagram Fotoğrafları Nasıl Kaydedilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz