Turkcell Mesajlaşma Uygulaması Bip

0
2065

Bildiğiniz gibi en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olarak Whatsapp ve Facebook kullanılmaktadır.Bunlara bir yeniside Turkcell tarafından eklendi.Uygulama adı ise Turkcell Bip uygulaması.Uygulama ile istediğiniz gibi arkadaşlarınız ile internet üzerinden mesajlaşabilir yada resim gönderebilirsiniz.Turkcell Bip sadece Turkcell ile değil tüm operatörlerde kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Turkcell Bip uygulamasına sahip olmak için Google Play yada App Storeden indirmeniz gerekmektedir.Daha sonra ise uygulama açılışında telefon numaranızı girerek gelen BİP şifreniz ile uygulamayı aktif etmeniz gerekmektedir.

Uygulamayı iki şekilde indirebilirsiniz.
BIP yazıp 2222’ye ücretsiz gönderdikten sonra, gelen linke tıklayarak veya
Appstore, T-Market ve Google Play’den indirebilirsiniz.
İndirme gerçekleştikten sonra uygulamayı açıp telefon numaranızı girebilirsiniz. Ardından size gelen şifreyi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

turkcell-bip-uygulamasi

BİP ile Caps yollayabilirsiniz
BiP’ten CAPS veya çıkartma göndermek için mesaj yazma alanının sağında yer alan gülen surat ikonuna tıklayabilirsiniz. Sol altta yer alan büyüteç ikonuna basarak içeriği keşfedebilirsiniz. “Mutlu”, “üzgün”, “komik” gibi anahtar kelimelerle de arayarak farklı içeriklere ulaşabilirsiniz.
Kendi CAPS’inizi yaratmak için sağ altta yer alan artı ikonuna tıklayabilirsiniz.

Önceki İçerikYeterli Depolama Alanı Yok Hatası
Sonraki İçerikTotal Uninstall ile Bilgisayardan Kaldırılmayan Programları Silme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz