Turkcell Maxiplus 5 Video İzleme Sorunu

6
2616

Soruyu Gönderenin Adı : murat şahin / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Herkese kolay gelsin Türkcell Maxiplus5 aldım telefonla internete bağlandığımda videoları izleyemiyorum ekran açılıyor ve donuyor, internet bağlantısından olduğunu düşündüm o nedenle kablosuz üzerinden bağlanarak denedim gene aynısı oldu videoyu açmıyor acaba nedeni nedir, bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba..

Cevap : hocam hem wifide hemde data hattınızı üzerinden video izlediğinizde durum aynı ise değişmiyor ise cihazınıza yazılım yüklemeyi denemediniz gerekmektedir.Yada formatlama işlemi yapmanız gerekebilir.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S2 i9100 Download Mode
Sonraki İçerikNokia 603 Yazılım Güncelleme Nasıl Yapılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

6 YORUMLAR

  1. Merhaba.maxiplus 5 telefonum var ve hattim awea.hicbir sekilde video oynatamiyorum.program yukleyemiyorum(whatsapp,tango,instagram vs. ).format attim fabrika ayarlarinida yaptim.yinede olmuyor. Yardimci olurmusunuz..

      • merhaba kardes bende aynı sorunu yaşıyorum.vodafone veya türkcell hat takınca internette video açıyowi fi de de açıyor ama avea hattın hiç birinde açmıyor.yardımcı olabilirmisin?

      • Merhaba.googleplay den farkli hicbir program indirilmiyor. Hangi programi indir dediysem once indirme islemi baslatiliyor diyor sonra uzun bir bekleme auresi ve yukleme hatasi diyor. Kisaca format ve yazilim yuklememe ragmen ve avea internet ayarlarinida yapmama ragmen olmuyor.mustafa arkadasin da dedigi gibi..
        İnternet ayarlarini da su sekilde yaptim.
        Ad:avea wap
        Apn:wap
        Proxy:213.161.151.201
        Baglanti noktasi:8080
        Kullanici adi:wap
        Sifre:wap
        Kimlik dogrulama :yok
        Mcc:286
        Mnc:03
        Bu sekilde internet var ancak diger islemler yok.. 🙁

  2. Merhaba arkadaşlar bnde aynı sorunları yaşyodm.ayarları da bu şekilde yapmştm bi trlü olmuyordu.avea bayisne gittim.internet ayarlarnı değiştirdiler.belki işinize yarar:-)
    Ad:AVEA GPRS WAP
    APN:internet
    Diğerleri ayarlnmayacak,aynı kalacak.:-)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz