Turkcell Hattımı İptal Ettirmek İstiyorum

0
1625

Soruyu Gönderenin Adı : tahir / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Turkcell de bulunan bir hattım ama son zamanlarda bilmediğim numaralardan mesaj alıyorum ve rahatsız oluyorum.Hattımı kapatmak istiyorum nasıl kapattırabilirim?

Cevap : Turkcell hattınız olsun yada gsm operatörlere ait bir numara olsun numara kapattırmak kolay bir işlemdir.Yapmanız gereken hangi gsm firmasına ait ise ilgili bayisine giderek işlem yaptırabilirsiniz.Turkcell resmi sitesinden yapılan açıklama ise aşağıdaki gibidir.

Tabi burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus fatura bir hat ise sözleşmenizin olup olmamasıdır.Yani hattınza ait bir sözlelşme varsa burada bir cayma bedeli ödemeniz gerekebilir.

​Hattınızı iptal ettirmek isterseniz detaylı bilgi için 532 nolu Müşteri Hizmetlerimizi arayabilir veya Turkcell İletişim Merkezlerimize gidebilirsiniz. 0216 633 07 ​27 nolu hatta faks göndererek , Turkcell.com.tr anasayfasındaki hesabınızdan ve diğer güvenli elektronik yöntemlerle hat iptal başvurusunda bulunulabilirsiniz.

Önceki İçerikWonder Zoo Oyunu Nasıl İptal Edilir
Sonraki İçerikAndroid Telefonlar için Winrar Programı
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz