Turkcell faturalı hattan kontor transferi

0
1591

Turkcell Avea Vodafone
Soruyu Gönderenin Adı : hacı nadir / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Slm sorunum faturalı turkcell hattindan vodafone den turkcell hattina geçmiş bir kontrolü hatta tl transferi yapamıyorum(değerli müşterimiz kredi transfer servisini sadece bireysel kullanicilarimz kullanablr) diye cevap geliyor,ne yapmam gerek yardimlariniz için tşk.

 

Cevap: Nadir bey farklı operatörler arasında tl transferi yapamassınız.Yani Turkcellden vodafone yada aveadan turkcelle transfer olmaz.Diğer durumda ise kredi transfer servisini sadece bireysel kullanicilarimız şeklindeki uyarı ise sadece kontörlü hatlara transfer yapabilirsiniz. Yani Faturalı bir hatta tl transferi olamadığı için size böyle bir uyarı veriyor.Yani hattınız kontrol ediniz. Turkcellede ise

*159# yes tuşlarına bastıktan sonra size gelen mesajı okuyunuz eğer size dakikalrınızdan ve faturanızdan bahsedecek olursa yukarıda anlatığımız gibidir.

Enkisa.com

 

 

Önceki İçerikRihanna Diamonds Dünya Turu Konseri Ne Zaman
Sonraki İçerikYurtdışı Cihazlara İnternet Üzerinden Kayıt
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz