Turkcell Ek Paket Nasıl Alınır

6
46353

Turkcell Ek Paket Nasıl Alınır
​Aynı ay içerisinde mevcut tarifenize ek olarak Otomatik Paket satın alabilirsiniz. Turkcell.com.tr anasayfası sağ tarafta bulunan “Giriş” bölümünden giriş yapın. Üst menüden “Hesabım” seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta yer alan menüde “Paket ve Tarifelerim” seçeneğine tıklayarak​ satın alabilirsiniz.​İstserseniz tarife değiştirebilir yada akıllı bir telefon kullanıyorsanız Turkcell Hesabım uygulaması üzerinden Ek Paket satın alabilir ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Ek paket satın alma işlemi eğer fatura bir hat kullanıyorsanız ay sonunda faturanıza satın aldığınız paket yansıyacaktır. Fakat Kontörlü bir hat kullanıyorsanız mevcut TL bakiyenizden düşecektir.

Turkcell
Turkcell

Turkcell hesabım uygulaması üzerinden sadece anlattıklarımız değil birçok işlemi müşteri hizmetlerini aramadan hızlıca yapabilirsiniz. Aynı zamanda son eklenen özelliği ise Turkcell Müşteri Hizmetleri ile Bip üzerinden yazışabilir ve işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Turkcell Ek Paket Nasıl Alınır
-Hazır Kart Süper SMS Paketi
Hem arada sırada internete girerim, hem de “çok mesajlaşırım” diyenlere, Süper SMS Paketi Turkcell’den! Tam 11.000 SMS ve 100 MB internet! Ayda sadece 12 TL’ye yurt içi tüm Turkcell’lilerle 10.000 SMS, her yöne 1.000 SMS ve 100 MB internet içeren Hazır Kart Süper SMS Paketi’yle bol bol mesajlaşıp, cepten internet keyfini sürebilirsiniz.
-Aşık Paketi
Şimdi sevgilinle karşılıklı sınırsız mesajlaşma keyfini ayda sadece 5 TL’ye yaşayabilir, 30 gün boyunca birbirinize dilediğiniz kadar mesaj atabilirsiniz

-Her Yöne 500 SMS Paketi
Her Yöne 500 SMS Paketiyle bir ay boyunca her yöne rahat rahat mesajlaşın! HY 500 SMS veya 500 SMS yaz 2200’a gönder.
-Her Yöne 3000 SMS Paketi
Her Yöne 3000 SMS Paketi’yle bir ay boyunca her yöne rahat rahat mesajlaşın!
-Her Yöne 5000 SMS Paketi
Her Yöne 5000 SMS Paketi ile sadece 12 TL’ye 30 gün boyunca her yöne 5000 SMS gönderebilirsin.
-Askercell 1000SMS
Yalnızca Askercell abonelerinin yararlanabildiği 1000 SMS Paketidir.
-Akıllı SMS Kampanyası
Kullanımla otomatik devreye giren Akıllı SMS Kampanyası ile gün boyu geçerli her 100 SMS’lik kullanımınız 1 TL! Kullanım yapmazsanız hiçbir ücret ödemezsiniz.
-Haftalık 1 GB İnternet Paketi
İnternete ihtiyacınız olduğunda rahat rahat internete girin diye, haftalık 1GB internet paketi sadece 10 TL!

Önceki İçerikTurkcell Akıllı Fatura Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikTurkcell Ben Yaptım 600 Paketi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz