Turkcell, Avea ve Vodafone Sahur İnternet Kampanyası

0
1937

Hatırlayacağınız gibi her ramazanda gsm operatörleri yeni kampanyalar ile karşımıza geliyor.Ramazanda ise yapılan en iyi kampanya ise sahurda ücretsiz internet diyebiliriz.Yani her yıl gsm operatörleri heryıl sahur kampanyalarını tekrarlıyor.Tamamen ücretsiz olan bu kampanlayardan 1 ay boyuna yararlanabiliriniz.Sadece tek operatör değil tüm operatörlerde bu tarz kampanyalar devam ediyor.Turkcell,Avea,Vodafone operatörlerinde sahur kampanyası nasıl yapılır size anlatalım ve sizde bu kampanyalardan faydalanan diyebiliriz.

Tabloda gördüğünüz gibi Turkcell ve Vodafone tüm ramazan ayı boyunca toplam 2GB ve Avea ise günlük olarak 500MB ücretsiz internet paketi ile ramazan ayında sahur saatine kadar sosyal medya ve oyun zevkinizi yaşamanıza yardımcı olacak.

sahur-internet-kampanyalari

Bu da internet paketlerinin 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli olacak olması. Yani sabah saatlerinde kullanamayacaksınız.  Hayırlı Ramazanlar…

Önceki İçerikInstagram Hesabını Kalıcı Olarak Silme
Sonraki İçerikGeneral Mobile 4G Modem Olarak Kullanmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz