Turkcell 24 Ay Taksitle Telefon Kampanyası

0
4909

turkcell-musteri-hizmetleri-numarasi
Soruyu Gönderenin Adı :Ali Rıza / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Turkcell faturalı hattım var ve 24 ay taksitle telefon almak istiyorum.Turkcell hattımı ise 2 yıldır kullanıyorum hangi telefonları taksitle alabiliriz.

Cevap : Eğer dediğiniz gibi 2 yıldır Turkcell faturalı hat kullanıyorsanız ve faturalarınız düzenli bir şekilde ödüyorsanız büyük ihtimal istediğiniz akıllı telefona sahip olabilirsiniz.

Turkcell faturalı hat üzerinden akıllı telefon sahip olmak için belirli kriterler vardır.Bunlar yukardaki söylediğimiz gibi
1-Faturalı hat sahibi olmak
2-Faturalarını düzenli bir şekilde ödemek yani geçiktirmemek
3-Bu diğer durumlar üzerinden ise size verilen puanlama ile cihaz kampanyasından faydalanabilirsiniz.

turkcell-telefon-kampanyasi
Tabi sadece 24 değil yukarıdaki gibi 12-24-36 ay taksitle akıllı telefon kampanyasındna faydalanabilirsiniz.Burada sadece eski kullanıcıları için değil Turkcell’de yeni kullanıcıları içinde kampanyalar bulunmaktadır.Örnek olarak Turkcell faturalı hat yaşınız 90 günü geçtiğinde de cihaz kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Diğer bir işlem ise KKB sorgulamasıdır.
Kampanya için başvurduğunuz Turkcell faturalı hattınız son 90 gün içerisinde açıldıysa, banka kredili ve KKB sorgusu ile Akıllı Telefon Kampanyasından faydalanabilirsiniz.

turkcell-akilli-telefon-kampanyasi
örnek olarak İphone kampanyasından hattınıza yansıyacak olan İphone akıllı telefon taksit imkanları turkcell resmi sitesi üzerinden güncel olarak verilmektedir.Tabi burada bu sadece telefon taksitidir.Bu ücret üzerine birde kullanacağınız hattın tarifesi eklencektir.

Önceki İçerikApp Store Mail Adresi Nasıl Değiştirilir
Sonraki İçerikİş Bankası Eft İşlemi Nasıl Yapılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz