Türkçe Siri ile Yapılan Geyikler

0
1879

turkce-siri-indir
Apple İos işletim sistemi güncellemesi ile son olarak siri isimli İphone yardımcısını devreye soktu ve ülkemiz için kullanıma açtı.Yani artık İphone telefonunuza Türkçe sorular sorabileceksiniz.Siri size Arama, mesaj yazma, hava durumunu sorma, bilgi öğrenme gibi bir çok alanda yardımcı olacak.

İlk olarak siri ile konuşmak istiyorsanız telefonunuz için bir güncelleme yapmanız gerekemktedir.Yani İos 8.3 güncellemesinden sonra Siri uygulamasını kullanabilirsiniz ve Türkçe komutlara vererek siriden bilgi alabilirsiniz.Örnek olarak arama özelliği ile isim vermeniz yeterli olacaktır. Ahmeti ara dediğiniz zaman numara çevirmeye,Bugün kimin maçı var dediğiniz zaman sporla olan takvimi size anlatmaya başlıyor.

Tabi Türkçe bize göre her zaman farklıdır ve yanlış anlaşılmaya devam edecek şekilde konuşabiliriz.Siride bu kervana katıldı diyebiliriz.Ülkemizde kullanıma açılan siri için birkaç görsel geyik ise herkesin beğenisini kazandı ve capslar anında çıkmaya başladı…

Önceki İçerikAndroid Telefonunuz için İphone Teması
Sonraki İçerikA4 Tech Webcam Driver Yüklemek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz