Türk Telekoma Nasıl Geçiş Yapılır

1
10319

Türkiye’nin entegre telekomünikasyon grubu olarak; mobil, internet, ev telefonu ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea, TTNET ve Türk Telekom markalarını, “Türk Telekom” tek markası altında bir araya getirdik.

Marka birleşmesi ile tüzel kişilikler korunarak Avea ve TTNET markaları Türk Telekom olarak güncellendi. Kullanmakta olduğunuz tarife, paket, kampanya veya katma değerli servislerinizin isimleri güncellenebilecek olup bu güncelleme ile fiyat, içerik ve mevcut haklarınızda değişiklik olmayacaktır. Aynı şekilde ödeme tarihleri, kanalları ve talimatlarınız değişmeyecektir.

Bu büyük marka birleşmesi ile Türk Telekom’un logosu ve marka kimliği de yenilendi.

Online işlemler kanallarımızı kullanabilmeniz için uygulamaların yeni versiyonlarını yüklemeniz gerekecektir
Yenilenen markamız, kullanmakta olduğunuz paket, tarife, kampanya veya katma değerli servislerinizin yeni isimleri hakkında detaylı bilgiye aşağıda sunulmuştur.

Türk Telekoma Nasıl Geçiş Yapılır
Eğer sizde Türk Telekom hattına geçiş yapmak istiyorsanı size en yakın Türk Telekom mağazasına giderek geçiş işlemlerinizi yapabilirsiniz..

Önceki İçerikTürk Telekom Konuşma Paketleri
Sonraki İçerikTürk Telekom Online İşlemlere Nasıl Girilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz