Türk Telekom Yeni Yıl Tarifeleri

0
3313

175 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük entegre telekomünikasyon şirketidir. Yeni tYıl Tarifeleri Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında “müşteri odaklı” ve entegre bir yapıya geçerek; Türk Telekom, Avea ve TTNET kapsamındaki ürün ve hizmetleri tek çatı altında toplamıştır. Ocak 2016 itibariyle ise Türk Telekom markasıyla yoluna devam etmektedir.

avea_turk_telekom_tarifeleri

19 TL’den başlayan çok avantajlı fiyatlara bol internetin keyfini çıkarmak isteyenlere Yeni Yıl Tarifeleri! Tarife Bilgisi
(*) Belirtilen indirimli fiyatlar, Yeni Yıl Tarifelerine numara taşıma veya yeni hat aktivasyonu ile gelip, SMS veya müşteri hizmetleri aracılığıyla 12 ay boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerde kalmayı taahhüt eden müşterilerimiz için geçerlidir. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren taahhütsüz aylık ücretler geçerli olacaktır.

Önceki İçerikAvea – Türk Telekom Hakkında Merak Edilenler
Sonraki İçerikTürk Telekom Woops Süpersonik Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz