Türk Telekom Woops Süpersonik Kampanyası

0
2667

SUPER 1000 2GB Tarifesi’ne numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş, Taraftar ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olunup, 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü verildiğinde aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 40 TL’dir. Söz konusu müşteriler Süpersonik Kampanya’dan faydalandıklarında aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 25 TL olacaktır. Aylık ücret, 12 fatura döneminin bitiminden itibaren ise 35 TL olacaktır.
SUPER 1000 2GB Tarifesi’ne numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş, Taraftar ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olunup, 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü verilmediğinde aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 50 TL’dir. Söz konusu müşteriler Süpersonik Kampanya’dan faydalandıklarında aylık ücret tarifede kalınan süre boyunca 35 TL olacaktır.

Önceki İçerikTürk Telekom Yeni Yıl Tarifeleri
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery Virüs Temizleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz