Türk Telekom Telsiz Kullanım Ücreti Borcu Sorgulama

0
25685

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2016 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesi uyarınca; 2015 yılında 17,95 TL olarak uygulanan Telsiz Kullanım Ücreti, 2016 yılı için 18,95 TL olarak belirlenmiştir. Söz konusu ücret, faturasız müşterilerimizden Ocak ayında 1,56 TL, sonraki aylarda ise her ay 1,58 TL olarak, faturalı müşterilerimizden her ay 1.58 TL olarak tahsil edilecektir.

2016 yılı içinde numarasını taşıyarak Avea’ya gelen faturasız müşterilerimizden 2016 yılı boyunca, standart aktivasyon ile gelen faturasız müşterilerimizden aboneliklerinin ilk ayında, Telsiz Kullanım Ücreti tahsil edilmeyecektir.

Faturalı hattan faturasız hatta geçiş sonrasında düzenlenecek olan son dönem faturasına, o yılın sonuna dek tahsil edilmesi gereken Telsiz Kullanma Ücreti tutarı toplu olarak yansıtılmaktadır. Bu ödemeye istinaden faturasıza dönüştürülmüş olan hattan, o yılın sonuna kadar Telsiz Kullanım Ücreti tahsil edilmeyecektir.

Bireysel faturasız hat sahibi müşterilerimiz, tahsil edilememiş Telsiz Kullanım Vergi borcu tutarlarını; “Telsiz” yazıp 5555’e SMS göndererek, hatlarından *122# ‘yi tuşlayarak, avea.com.tr Online İşlemler/Kalan Bakiye ekranı aracılığıyla, Avea Müşteri Hizmetlerinden ya da bayilerimizden öğrenebilirler.

Önceki İçerikTürk Telekom K8 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Sonraki İçerikSamsung Ekran Kilidi Nasıl Koyulur
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz