Türk Telekom Selfy Bedava Whatsapp

0
4599

Selfy Nedir?
Türk Telekom’un yeni gençlik dünyası Selfy’e hoş geldin!
Burada her şey gençler nasıl isterse öyle olur.
Dolu dolu tarifeler, ilgi alanına göre özelleştirilmiş fırsatlarla bu dünyada kuralları kendin koyarsın! İletişimin eğlenceli hali Selfy Dünyası, birçok yenilik ve fırsat ile tarzını iyice renklendirir. Sosyal medya üzerinden gerçekleşecek sürpriz yarışmalarla bu dünyada heyecanın her zaman zirvede!

Hem yurtiçinde hem de yurtdışında WhatsApp’tan yazışmak bedava!
Kampanyaya katılmak için WHATSAPP yaz 4545’e gönder!

Nasıl Faydalanabilirim
Kampanyadan faydalanmak için önce Selfy’e üye olmalısın.
“Ben çoktan Selfy’liyim!” diyorsan, faturalı veya faturasız hattından WHATSAPP yazıp 4545’e SMS gönder. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.
Faturasız hat sahibiysen, kampanyadan faydalanmak için 30 günde bir, tek seferde en az 25 TL yükleme yapman gerekiyor.
Faturalı hat sahibiysen, kampanyadan faydalanmak için 1GB ve üzeri internet içeren her şey dahil (ses, SMS, data faydası içeren) faturalı bir tarifeye kayıtlı olman gerekiyor.

Kampanya hem yurtiçi hem de yurtdışı kullanımlarını kapsıyor.
Yurtiçinde, ücretsiz kullanım hakkı 1024 MB’a ulaştığında bağlantı hızın 128 Kbps’e düşecek. Faturalı hat sahibiysen için fatura döneminin sonuna kadar; faturasız hat sahibiysen 30 gün sonuna kadar bu hızla kullanıma devam edebileceksin. Mevcutta başka bir internet paketin varsa ve daha yüksek bir hız baremine sahipse, yüksek olan hızda kullanabileceksin.
Yurtdışında, ücretsiz kullanım hakkı 50 MB’a ulaştığında, WhatsApp uygulaması üzerinden yaptığın kullanımların yurt dışında geçerli mevcut tarife/paketlerin üzerinden ücretlendirilecek. Unutma, 50 MB ücretsiz kullanım hakkın sadece WhatsApp uygulamasında geçerli olacak.

whatsapp-bedava

Nasıl İptal Edebilirim
IPTAL WHATSAPP yazıp 4545’e göndererek hattına tanımlı kampanyayı iptal edebilirsin.

Kalan Paketi Nasıl Öğrenebilirim
KALAN WHATSAPP yazıp 4545’e göndererek, kampanya ile ilgili kalan bilgilerini sorgulayabilirsin.

Önceki İçerikWindows 10 Şife Değiştirme
Sonraki İçerikKrep Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz