Türk Telekom K8 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

0
2050

Bildiğiniz gibi akıllı telefonlarda kullanabileceğiniz ve kullanmakta olduğunu birçok özellik bulunmaktadır.Bazı özellikleri diğer özelliklerine göre daha çok kullanılmaktadır.Bu özelliklerden biriside screenshot yani ekran görüntüsü alma özelliğidir.Ekran görüntüsü alma özelliği ile o an ekranda ne varsa belirli tuşlara kombine bir şekilde basarak görüntüsü alabilme ve galeriye kayıt edebilirsiniz.Kayıt ettiğiniz bu resmi ise istediğiniz gibi arkadaşlarınızla paylaşabilir yada kullanabilirsiniz.

Bu özellik Android işletim sistemine sahip olduğu için Türk Telekom K8 modelinde de bulunmaktadır.Türk Telekom K8, Türk Telekom firmasının piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefondur.

İşte Türk Telekom K8’in teknik özellikleri;
Ekran : 5 inç HD
İşletim Sistemi : Android 6.0 Marshmallow
Arka Kamera : 8 Megapiksel
Ön Kamera : 5 Megapiksel
İşlemci : 1,3 GHz 4 Çekirdekli İşlemci
Bellek : 1,5GB RAM, 8GB Dahili hafıza
Boyutlar : 146.6 x 71.5 x 8.75 mm
Batarya : 2125 mAh

Türk Telekom K8’in fiyatı
Türk Telekom markalı 4.5G uyumlu en uygun fiyatlı cihaz olma özelliği taşıyan Türk Telekom K8, 599 TL’lik satış fiyatıyla Türk Telekom mağazalarındaki yerini aldı.

Türk Telekom K8 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

Türk telekom K8 için ekran görüntüsü almak isterseniz arka bölümede bulunan On-Off tuşuna ve hemen altında bulunan ses kısma tuşuna beraber basınız ve kısa süre bekleyiniz ve ekranın görüntüsünü aldığını ve galeri bölümüne kayıt ettiğiniz göreceksiniz.

Önceki İçerikWhatsApp Grubu Nasıl Kurulur?
Sonraki İçerikTürk Telekom Telsiz Kullanım Ücreti Borcu Sorgulama
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz