Türk Telekom Ek İnternet Paketi Nasıl Alınır

0
10896

İnternet paketiniz yetmediği zaman faturanızın fazla gelmemesi için mutlaka ek paket satın almalısınız.Aksi halde fatura ile başınız derde girebilir ve karşınıza büyük faturalar gelebilir.Peki Türk Telekom paketlerinde faturalı yada faturasız hatlarda ek paket satın almak istiyorsanız nasıl yapabilirsiniz.

Türk Telekom hatlarda 3G ve 4.5G hatlar için farklı ek internet paketleri bulunmaktadır.Eğer hattınız 4.5G uyumlu ise daha uygun paketler karşınıza gelecektir.Eğer 3G uyumlu bir hattınız ve telefonunuz varsa farklı paketler karşınıza gelecektir.

3G Uyumlu Ek İnternet Paketleri
Aylık 1GB İnternet Paketi
Aşımsız 1GB paketi ile ayda 19 TL’ye 7,2 mbps hızında* internet cebinize giriyor. Üstelik paket kullanım hakkınızı bitirdikten sonra paket aşımı ve sürpriz fatura yok

Aylık Hızlı 1GB İnternet Paketi
Hızlı Aşımsız 1GB paketi ile ayda 21 TL’ye 43,2 mbps’ye kadar hızlı internet cebinize giriyor. Üstelik paket kullanım hakkınızı bitirdikten sonra paket aşımı ve sürpriz fatura yok!

Aylık Hızlı 2GB İnternet Paketi
Hızlı sınırsız 2GB paketi ile ayda 33 TL’ye 43,2 mbps’ye kadar hızlı sınırsız internet cebinize giriyor. Üstelik paketinizin hızlı kullanım hakkını bitirdikten sonra da bağlantınız kesilmiyor!

Aylık Hızlı 4GB İnternet Paketi
Hızlı sınırsız 4GB paketi ile ayda 43 TL’ye 43,2 mbps’ye kadar hızlı sınırsız internet cebinize giriyor. Üstelik paketinizin hızlı kullanım hakkını bitirdikten sonra da bağlantınız kesilmiyor

4.5G Uyumlu Ek İnternet Paketleri

Aylık 1GB İnternet Paketi
4.5G Aylık 1GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 12 TL

Aylık 2GB İnternet Paketi
4.5G Aylık 2GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 15 TL

Aylık 4GB İnternet Paketi
4.5G Aylık 4GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 19 TL

2 Haftalık 1GB İnternet Paketi
4.5G 2 Haftalık 1GB Cepten İnternet Paketi​ ayda sadece 10 TL

2 Haftalık 4GB İnternet Paketi
4.5G 2 Haftalık 4GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 15 TL

Önceki İçerikApple İphone Modellerinde Pin Kodu Nasıl Değiştirilir?
Sonraki İçerikBulutlar Nasıl Oluşurlar?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz