Türk Telekom Bedava İnternet 2017

0
3441

Türk Telekom Bedava İnternet 2017
Son zamanlarda kullanıcıların en çok yaptığı yada google üzerinde aramalarda ücretsiz internet,bedava internet yada internet olarak aramalar görebilirsiniz.Bu aramalardan son olarak ise ücretsiz yada vpnsiz ücretsiz internet paketleri olarak görebilirsiniz.Türk Telekom Bedava İnternet yapabilmek için ise aşağıdaki gibi mesajları atmanız gerekmektedir.

Türk Telekom Bedava İnternet Paketi yapabilmek için
Yapmanı gereken işlem IZIN 1GB yazınız ve daha sonra 5555’e ücretsiz olarak SMS göndermeniz gerekmektedir.Bu işlemden sonra ise 1 GB ücretsiz internet paketine sahip olacaksınız.

Eğer bu paket gönderdiğiniz mesajdan sonra olmuyorsa IPTAL yazınız ve 8070’e ücretsiz olarak mesaj gönderebilirsiniz ve daha sonra yukarıdaki mesaj gönderme işlemini tekrar ediniz.Yapmanı gereken işlem IZIN 1GB yazınız ve daha sonra 5555’e ücretsiz olarak SMS göndermeniz gerekmektedir.Bu işlemden sonra ise 1 GB ücretsiz internet paketine sahip olacaksınız.

Farklı bir ücretsiz paket yada internet paketi olursa sitemizde sizler için farklı bir operatör olsa bile bizi takip ederek kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikGittigidiyor Güvenilir Midir?
Sonraki İçerikFacebook Yanıt Vermiyor Kapatmak İster misiniz?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz