Tüm Bankaların Eft Saatleri

1
1569

tum-bankalarin-eft-saatleri

Artık bankaların internet bankacılığı yani Online İşlemler ile yapılan para transferleri,fatura ödeme vb birçok işlem kullanıcılar tarafından artmaya başlandı diyebiliriz.Tabi haliyle müşterilerden bu durumdan rahatlamış görünüyor.Bunun nedeni ise hızlı ve güvenilir bir yöntem diyebiliriz.Özellikle gün içerisinde yada 1 dakika sorna yapılan para transferleri ile kullanım daha çok artmaktadır.

Peki EFT yapmak isteseniz yani bir A bankasından B bankasına yapılan bir para transferi için neler yapılır yada bu süre ne kadar süre nasıl geçer..Havale aynı bankaların hesapları arasındaki para transferi işlemidir.Burada sadece para transferi yapacağınız kişi farklı olur ama banka aynı kalacaktır.Bu işlem 1 dakika sonra sonuca ulaşacaktır.

EFT işleminde ise farklı bankalar arasında yapılan para transfer işlemidir.İşlem gün içerisinde sonuçlanır yada hafta sonu günü gibi engellere takılabilir.Nedeni ise bu işlemin bir süresi bulunmaktadır.Gerekli kontroller sağlanır ve para ondan sonra transfer edilir.

Peki EFT işlemi için verilen süre nedir ve ne zaman EFT işlemi yapılabilir.

eft-saatleri

Önceki İçerikİş Bankası Eft İşlemi Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikWindows Phone VPN Ayarları Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz