Ttnet Ortak Kota Kampanyası Nedir?

0
1371

detay-ortak-kota-kampanyasi
Ttnet Ortak Kota Kampanyası Nedir?
TTNET Ortak Kota paketlerinden ihtiyacınıza uygun olanı seçin, tek pakette, tek kotada, tek faturada hem ADSL hem 3G kullanın.
Üstelik kotalı paketlerde avantajlı ek kota paketleri ile kotanızı aştığınızda da uygun fiyatlarla hem 3G’den hem ADSL’den yararlanmaya devam edebileceksiniz.

ttnet-ortak-kota

Kampanyadan yeni ve taahhütsüz mevcut müşterilerimiz 24 ay taahhütle yararlanabilir.
Kampanyadan yararlanmak için TTNET ADSL ve TTNET Mobil 3G abonelikleri yapılması gerekmektedir.
Mobil iletişim Avea tarafından sağlanmaktadır.
Kampanya fiyatlarına ADSL modem bedeli, ADSL bağlantı ücreti ile 3G hat açılışından kaynaklanan vergiler dahildir. 3G mobil modem dahil değildir.
3G mobil modem almak isteyen müşterilerimiz aylık 3 TL taksitle TTNET 3G Mobil Modem sahibi olabilirler. Taksitler aylık olarak faturanıza yansıtılır.
Kampanyaya ait damga vergisi bir defaya mahsus ilk faturaya yansıtılır.
Ortak Kota NET6 paketinde kota aşımı olması durumunda otomatik olarak 500 MB’lık ek kota paketi tanımlanacaktır. Ek kota paketinin fiyatı 8 TL’dir.
Bir fatura dönemi içerisinde en fazla 7 ek kota paketi tanımlanmaktadır. 7.ek kota paketinin kullanım hakkını da dolduran abonelerimizin faturası sabitlenecek, 3G hızı düşürülecektir. 7.paketin bittiği nokta fatura limiti olarak kabul edilecektir. (Taahhüt döneminde 101 TL, taahhüt dönemi sonrası 119 TL’de fatura duracak, 3G hızı düşürülecektir) ADSL hızı ADSL kullanımı 25 GB’a ulaştığında düşürülecektir. (Limitli paketler için)
Ortak Kota NETLİMİTSİZ paketine abone olan müşterilerimizin ADSL ve 3G kullanımları toplamı 15 GB’a ulaştığında 3G hızları 128 Kbps’e düşürülecektir. ADSL kullanımı 50 GB’a ulaştığında ADSL hızı 3 Mbps’e kadar olacak şekilde düşürülecektir.
ADSL hızı bağlanılan yere; 3G hızı bağlanılan yere ve 3G modeme göre değişiklik gösterebilecektir.
Taahhüt ihlali durumunda; taahhüt tarihinden iptal tarihine kadar sağlanan indirimlerin toplamı, abone adına devlete ödenen vergilerin toplamı ve varsa ADSL modem ücreti son faturaya yansıtılacaktır.
TTNET yürürlükteki tarifelerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Kampanyanın taahhüt dönemi içerisinde iptal edilmesi halinde taahhüt tarihinden iptal tarihine kadar sağlanan indirimlerin toplamı, sizin adınıza devlete ödenen vergilerin toplamı ve ADSL modem ücreti son faturanıza yansıtılacaktır.
Kampanya taahhüt dönemi bitiminde yürürlükteki Ortak Kota tarifeleri üzerinden ücretlendirileceksiniz.

online-basvuru-stand

Önceki İçerikBlackberry L Serisi Görüntüleri
Sonraki İçerikAsperger Sendromu Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz