TTnet Gezinti.com Nedir / Nasıl İptal Edilir?

0
1409

gezinti-com

İnternette dolaştığınız bir anda karşınıza çıkan gezinti.com sizin tedirgin edebiliyor. Web tarayıcılarından bir başka siteye gitmek istediğinizde karşınıza gezinti.com sitesinin gelmesidir. Bu duruma sebebiyet veren şeyin de kullanıcılar arasında virüs olduğu sanılmakta…

Gezinti.com Nedir?

Herhangi bir yazılım indirmeksizin/kurmaksızın TTNET müşterinin internette sörf yaparken vakit kaybetmeden istedikleri içeriğe hızlı ulaşabilmeleri için düşünülüp hayata geçirilen ücretsiz bir reklam hizmetidir. Bu sayede kullanıcılar gezinti yaparken ilgi alanlarına dayalı teklif ve içerikleri görüntülerler. Bu hizmetten sadece TTNET aboneleri faydalanabilmektedir. Kullanıcıların kişisel bilgileri alınmamakta ve bir başka kişiyle paylaşılmamaktadır.

Adım 1: http://www.gezinti.com/hesabim adresine gidin.

Adım 2: Sayfanın sağ kısımdaki butonları kullanarak (resimdeki gibi) bu hizmeti kullandığınız tarayıcı veya internet hattınız için iptal edebilirsiniz. Tarayıcınız için yeşil renkle işaretlenmiş butonu, internet hattınız için kırmızı renkle işaretlenmiş butonu kullanın.

gezinti-anasayfa

Adım 3: İnternet hattınız için gezintiyi iptal etmeyi seçtiğinizde karşınıza gelen onay penceresindeki “Evet” butonunu tıklayın.

gezinti 1

Adım 4: Kullanmakta olduğunuz tarayıcı için gezintiyi iptal etmeyi seçtiğinizde karşınıza gelen onay penceresindeki “Evet” butonunu tıklayın.

gezinti 2

Sonuç: Bu işlemleri yaptıktan sonra hizmeti devre dışı bıraktığınızı da şu şekilde anlayabiliyorsunuz;

Hat için kapattınızsa buton aşağıdaki gibi görünenecek:

gezinti 3

Web tarayıcısı için kapattınızsa buton aşağıdaki gibi görünecek:

gezinti 4

Aklınıza takılan soruları yorum kısmında sorabilirsiniz.

Önceki İçerikWhatsapp Nasıl Kurulur
Sonraki İçerikSkype Kişi Engelleme Nasıl Yapılır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz