Trivo Nasıl Silinir

0
1048

virus

Trivo Nedir
Artık bildiğiniz gibi genelde internette yaşanan en çok problemlerden biride anasayfa için yapılan arama sayfaları olmuştur.İndirdiğiniz birkaç program ile internet tarayıcınızın arama sayfası hangi ise yüklediğiniz program sayesinde değişmesi olmaktadır.Yani konumuzda olduğu gibi şu sıralara genelde Trivo denen arama sayfası olmaktadır.

Trivo Nasıl Temizlenir?

1-İlk olarak trivo eklentisi için yüklenen programın denetim masası>> program ekle kaldır bölümünden kaldırmak gerekiyor.Trivo ile ilgili bir program görüyorsanuz silmeniz gerekmektedir.
2-Daha sonra ise AdwCleaner ve Junkware vb programlarda bilgisayarınıza bulaşan virüsleri silmeniz gerekmektedir.
3-Son olarakda bilgisayarınızda kullandığınız tarayıcılara ait kısayollarınız temizleyiniz.

İlk verdiğimiz durum için ilk olarak denetim masasına giriş yapıyoruz ve program ekle kaldır bölümüne giriniz ve karşınıza gelen Trivo isimli programı kaldırmanız gerekmektedir.Daha sonra ise AdwCleaner ve Junkware programları ile zararlı yazlımları taramanız gerekiyor.Tabi bu iki programları tarama işleminden sonra mutlaka güncelleme işlemini yapınız.

Hedef dizininde tarayıcı.exe ’den sonra gelen bütün linkleri temizleyin. Bütün hijacker yazılımlar tarayıcınızın ana sayfasına aynı çalışma sistemi ile bulaşır. Bu işlem kesinlikle çok önemlidir. Yukardaki yaptığımız işlemin başarılı olması için önem taşır…

Internet Explorer : “C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe” Windows 32-bit veya “C: \ Program Files \ Internet Explorer (x86) \ iexplore.exe” için Windows 64-bit için.
Mozilla Firefox : “C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe” Windows 32-bit veya “C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe” için Windows 64-bit için.
Google Chrome : “C: \ Program Files \ Google \ Chrome \ Application \ chrome.exe”

Önceki İçerikKPSS 2014 Başvuru Tarihleri Ne Zaman
Sonraki İçerikOutlook Şifresini Değiştirmek İstiyorum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz