Toyota’dan vadeli takas sistemi başlıyor

0
1188

Toyota’larını hemen teslim alırken, eski otomobillerini satabilmek için 3 aylık ek süreye sahip oluyor. Toyota Finans avantajları, Ocak ayında 60 aya varan vade ve yüzde 0,78 faizli yeni kredi olanağı ile fark yaratıyor.

Kişiye özel cazip ödeme koşulları ile fark yaratan Toyota Finans, Türkiye’de yine bir ilke imza atarak “Vadeli Takas” sistemini uygulamaya aldı. Sistem, 60 aya kadar uzanan vade ile Toyota sahibi olmak isteyen müşterilere eski otomobillerini satmaları için 3 ay ek süre verilmesi esasıyla işliyor. Böylelikle, yeni Toyota’larını hemen teslim alan müşteriler, eski otomobillerini Toyota Plazalar’da anında takasa verebiliyor veya dilerlerse 3 ay içerisinde piyasada satabiliyor.

İndirim 4 bin TL’ye varıyor!..
Ocak ayı boyunca Toyota’nın D segmentindeki başarılı temsilcisi Avensis 4 bin TL’ye varan indirimle 50 bin 650 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Toyota’nın gözde modeli Auris 2 bin TL’ye varan indirimle Toyota Plazalar’da yerini alırken, bin TL’ye varan indirimle sunulan Toyota Yaris ise 26 bin 650 TL’lik başlangıç fiyatıyla dikkat çekiyor. Dinamik tasarımı ile Auris 35 bin 100 TL, dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla 36 bin 100 TL ve ailelerin öncelikli tercihi Verso 44 bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla Toyota Plazalarda yeni kullanıcılarını bekliyor.

Toyota Finans’tan yeni faiz oranı: 60 aya kadar 0,78
Toyota Finans Sistemi ile Ocak ayında 5 bin TL peşin aylık 450 TL’den başlayan taksitlerle Toyota sahibi olabilir veya dilerseniz ödemelerinize 4 ay sonra başlayabilirsiniz. 60 aya kadar vade ve yeni 0.78 kredi faiz oranı da “Toyota ayrıcalığını” yaşamak isteyenler için sunulan özel avantajların en yenisi.

Önceki İçerikGelir Vergisi Hesaplaması nedir? nasıl yapılır ?
Sonraki İçerik2010’un en çok satan otomobilleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz