Toy Watch Saat ve Modelleri

1
1351

Mara ve Marco Mavilla imzalı “TOY WATCH” saatleri farklı olmak isteyenler için özel olarak tasarlanmaktadır. Son gunlerin modasi olan bu saatlerin tercih edilmesind uretiminde en son teknoloji olarak kullanilan polikarbonat malzemesinin kullanilmasi ve ergonomik ultra hafif tasarimida etkilidir.

Degisik kesimlere hitap eden Toy Watch saat modellerinden ozellikle fosforlu renklerde olanlari buyuk bir cogunluk tarafindan tercih edilmekte. Yaz aylarinda bronzlasmis tende bu goz alici renkler mukemmel durmaktadir 🙂 Toy Watch modelleri, saat tutkunu olanlara veya degisik arayislar icerisinde olanlara siddetle tavsiye edilir 🙂

Madonna, Leonardo Di Caprio, Michael Jordan, Robbie Williams, Silvester Stallone, Naomi Campbell, Alicia Keys, Lindsay Lohan ve Oprah Winfrey TOYWATCH saati tercih eden unlulerden sadece bir kaci.

Toy Watch saatler Yurtdisinda 175 dolar ile 495 dolar arasinda fiyatlarla satilmaktadir.

Toy Watch Saat Modelleri Örnekler

Önceki İçerik2010 YGS sonuçları açıklandı
Sonraki İçerikPolis Meslek Yüksekokulları Başvuru Şartları – PMYO İletişim Bilgileri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz