The Application was unable to start correctly 0xc000142 Hatası

0
5871

Windows kullanıcıları için hatalar artık alışılmış bir durumdur diyebiliriz.Özellikle bir oyun yada program yüklediğimiz zaman acaba bir hata yada eksik dosya uyarısı çıkar mı diye bekliyoruz ve çıkarsada ilk olarak bu hatanın neden kaynaklandığını araştırmakla vakit kaybediyoruz.Bu hatalardan biriside genelde Football Manager 2015 oyununda karşımıza çıkan The Application was unable to start correctly 0xc000142 Hatasıdır.Bu hatanın çözümü diğer durumlara göre çok basit yani sadece bir bölümde bulunan ayarın değerini değiştirdiğimiz zaman işlem tamamlanmış oluyor.

The Application was unable to start correctly 0xc000142 Hatası çözümü
1-Başlat – Çalıştır
2-Daha sonra ise Regedit yazınız
3-3-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\­Windows NT\CurrentVersion\Windows\LoadAppInit_DL­Ls

0xc0000142

LoadApplnit_DLLs bölümüne çift tıklayınız yada sağ tıklayınız ve değiştir dedikten sonra karşınıza çıkan bölümden 1 olan değeriniz 0 olarak değiştiriniz ve kaydediniz.

application-error-system-registry

Son olarak ise bilgisayarınızı yeniden başlatınız.Bilgisayarınız tekrar açıldığında ise sorun ortadan kalkmış olacaktır ve açmak istediğiniz program yada oyun açılacaktır.

Önceki İçerikInstagram Kare Fotoğraf Devri Son Erdi
Sonraki İçerikAsus Zenfone 4 Desen Kilidi Kırmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz