Teknosa Mobil Servisleri

0
2509

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Teknosa mobil gsm operatörü olan Teknosa Mobil sistemini aktif etti ve kullanıcılarıyla buluştu.Artık Teknosanın bir gsm operatörü ve ülkemizde de yeni bir gsm operatör sistemi bulunuyor.BİMSA ile yaptığı işbirliği ile TeknoSA Mobil markasıyla mobil iletişim hizmeti de verecek.Firma aynı zamanda Teknosa üzerinden yaptığı indirimlerle Gsm operatörünü entegre ederek daha çok kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.TeknoSA Mobil, tarife ve paketleri, sadeliği ve kolay anlaşılırlığıyla öne çıkarken, yurtiçi ve yurtdışı kullanım için internet, kısa mesaj ve konuşma gibi ihtiyaçlara cevap veriyor. “Her Şey Dahil Teknoloji” mottosuyla hayata geçirilen TeknoSA Mobil, avantajlı tarifelerinin yanı sıra tarifelerle sunulacak hediye çekleri ile de tüketicilerin teknolojiye erişimini kolaylaştıracak.

Tarife ve paketleriniz kapsamındaki kullanım haklarınızı
9333’ü arayarak,
SES, SMS veya INTERNET yazıp 5599’a göndererek,
*124#’yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz.

Son döneme ait fatura tutarınızı, son ödeme tarihinizi ve varsa ödenmemiş faturalarınızı öğrenmek için,
FATURA yazarak 5599’a gönderebilirsiniz.
Bu servisten alınan her bilgi mesajı KDV, ÖİV dahil 0,99 TL olarak ücretlendirilir.

Teknosa Mobil hattınıza ait en güncel borç bilginizi öğrenmek için,
GUNCEL yazarak 5599’a gönderebilirsiniz.

Gizli numaralardan gelen çağrıları engellemek veya alabilmek için

*253# yazarak arama yapmanız yeterli.
Servisi aktive etmeniz durumunda gizli numaralardan gelen aramalar size yönlendirilmeyecektir. Gizli numara ile arayan kişiye, sizin gizli numaralardan çağrı kabul etmediğiniz bilgisi verilecektir.
*253# ye arama yaptığınızda, gizli numaralardan çağrı engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (aktif ise deaktif, deaktif ise aktif olacak) ve telefon ekranınızda ilgili bilgiyi görebileceksiniz.

 

Önceki İçerikTeknosa Mobil Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikİnstagram’da Tam Ekran Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz