Swarm Mesajlaşma Özelliği Aktif Edildi

0
2227

Bugün yapılan son güncelleme ile swarm büyük bir değişlikliğe gitti ve diğer sosyal uygulamarda olduğu gibi mesajlaşma özeliiğini aktif etti.Swarm Mesajlaşma Özelliği Aktif Edildi ve artık swarm uygulaması ile mesajlaşabileceksiniz.Bildiğiniz gibi en son olarak bu özelliği aktif eden uygulama Instagram olarak biliniyordu.

Swarm Mesajlaşma Özelliği Aktif Edildi

Uygulamada sadece yeni özellikler değil tasarım olarakda biraz değişikliğe giderek biraz farklılık yaratmaya başladı diyebiliriz.Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Foursquare’in adı korunarak mesak keşif uygulaması olarak kullanılmaya başlanmıştı.Swarm ise daha farklı bir yönden devam ederek arkadaşlar arası iletişim ve beğeni,plan yapma şeklinde bir sosyal ağ görünümünü aldı.

Swarm Mesajlaşma Özelliği
Yeni güncellemede ise plan özelliği tamamen ortadan kaldırıldı.Buna karşılık ise mesajlaşma özelliğini devreye soktu.
Aynı mekanda bulunan kişilerin birbirlerini tanımaları olarak tanımlayan uygulamada artık sadece facebook üzerinden ekleme değil swarm ilede bu işlemi yapabilecekler.
Söylediğimiz gibi sadece yeni özellikler eklenmedi aynı zamanda tasarım olarak da bir güncelleme yapan firma,yer bildirimlerinin ortaya alınması ve daha zıt renkler kullanama başlamasıyla daha dikkt çekici bir hale geldi diyebiliriz.

Önceki İçerikİnternetten Güvenli Alışveriş Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikEn Çok Kullanılan Android AntiVirüs Uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz