Survivor 2016 Başvuru Formu

2
1277

Survivor 2016 Başvuru Formu
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğu yaptığı, Dünya’nın en zor yarışması olarak nitelendirilen Survivor, 2015 yılında Tv8 kanalında yayınlanacak. Son yıllarda ünlüler-gönüllüler formatıyla ekranlarda olan ve zorlu yaşam koşullarında mücadele etmek ve yarışma kazanma üzerine kurulu olan Survivor’da kazanan isim 500.000 TL’nin sahibi olacak. Yeni sezonda Survivor’da yarışmacı olmak, Survivor başvuru formunu doldurmalısınız.
Aklınızda Survivor’a katılmak gibi bir düşünce varsa, yarışmaya 2 yolla başvuruda bulunabilirsiniz.

  1. Acun Medya’nın Survivor Başvuru Formu sayfasındaki bilgileri doldurup göndererek yarışmaya başvuruda bulunabilirsiniz. Survivor başvuru formu doldurmak için tıklayın. Sayfada kırmızı kutucuk içerisine alınmış alanları doldurmak zorunludur.
  2. 2015 Survivor yarışmasına videolu başvuruda da bulunabilirsiniz. Kendinizi anlatan bir video çekerek http://www.tv8.com.tr/yarisma-basvurusu-yap adresinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Survivor’un yayın tarihi ve yarışmacılarının kim olduğu henüz belli olmamıştır. Elimize bilgiler ulaştığı an bu bilgileri sitemizde paylaşacağız. Yarışma ve başvuru hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz.

Önceki İçerikWindows 10 Masaüstü Simgeleri Küçültme Büyütme
Sonraki İçerikAçelya Topaloğlu Kimdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. bir TÜRK OĞLU YANİ YÖRÜK OĞLUOLARAK BU SEZON BU SORVİVORA KADILMAK İSTİYORUM ARKAMDA 2000 YÖRÜK VAR ONLARIN SAHİSİNDE BİRİNCİ OLACAHIMA EMİNİM YAŞ 49 FAKAT 25 30 YAŞINDA KİBİ GÜCLÜYÜM SAYGILAR

  2. Selam hacun bey ben ve eşim sizin büyük hayranızzız biz sürekli sizi izlyoruz bu baş vuryu yapıyorken tiv 8de maç yapyorsunuz sat 21 .20 daka oyunun kurculuğunu sesın hacun bey eşim afirkalı bir kızım var melez adı elifnur beyin amelyatı geçirdı kafasınada problem hala devam ediyor çok sıkıntı çekti çok borcum var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz