Suna Dumankaya Saç Bakımı Kürü

1
1352

1697192x260.jpg

Herbalist Suna Dumankaya’nın önerdiği doğal saç maskesi ile yıpranan saçlarınıza bakım yapın.

Malzemeler:

• maydanoz
• marul
• susam yağı

Uygulama: Maydanoz ve marulun suyunu sıkıp karıştırın. Bir kahve fincanı maydanoz-marul suyu karışımına bir kahve fincanı susam yağı ilave edip iyice karıştırın.

Elde ettiğiniz bu karışımı diplerinden uclarına kadar saçlarınıza boya sürer gibi sürün. Saçınızı streç filmle veya bir poşetle sarın. 2 saat bekledikten sonra saçınızı bitki sampuanı ile yıkayın.

Bu uygulamayı haftada bir kez yapın. Saçlarınız ışıl ışıl ve yumuşacık olacak.

Önceki İçerikBaş Dönmesi için Bitkisel Çözümler
Sonraki İçerikBel ve Sırt Ağrılarına Bitkisel Çözümler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. Benim saçım mat yıkıyorum yapıyorum saçlarımı çok güzel ama kısa bir süre içinde sönüyor saçlarım ve yine o mat paspal saçlarım geri geliyor bir süredir patentli keratin kullanıyordum saçlarım baya toparladı kendini şekil vermesem bile hoş duruyor parlıyor saçım etrafımdan da hep bunu duymaya başlayınca çok mutlu oldum ürünlerim bitti bir süre de alamadım şimdi yeni sipariş verdim saçlarım hala yumuşacık ve hiç bir etki azalması bile olmadı baya kalıcı oldu tabi 2 aydır falan kullanamadım bütçe durumundan kaynaklı olarak bu etki benim için süper bişey liquid keratinle tanışmak çok iyi geldi saçıma da banada.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz