Spotify – En İyi Ücretsiz Müzik Dinleme Servisi

0
1596

spotify-logo

Türkiye müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Spotify müzik severler arasında hızlıca yaygınlaşıyor. Bilgisayarları ve mobil aygıtları destekleyen uygulamalarıyla dahada fazla ilgi göreceğe benziyor. Spotify, bilgisayarında, cep telefonunda, tabletinde ve ev eğlence sisteminde çalışır. Spotify üzerinde rahatça müzik dinleyebileceğiniz hesap yükseltmesiyle birlikte müzik indirme gibi seçeneklerede kavuşabilirsiniz. Spotify kullanmak için öncelikle yazılıma sahip olmanız gerekiyor. Spotify indir linkine tıklayarak programı bilgisayarımıza indiriyoruz öncelikle. Daha sonrasında https://www.spotify.com/tr/signup/ adresine girerek spotify yeni bir hesap oluşturuyoruz. Mevcut facebook hesabınızlada spotify üzerinde üyelik açmanız mümkün.

Free, Unlimited ve Premium şeklinde 3 farklı hesap oluşturma seçeneği mevcut sistemde. Free herkesin kullanabileceği ücretsiz sürüm olmakla birlikte şarkı aralarında kısa kısa reklam parçalarına ve program üzerinde reklam bannerlarına yer verilmekte. Unlimited versiyonunda ise ayda 4.99 TL ödeyerek reklamsız ve sınırsız müzik dinlemeniz mümkün. Premium versiyonda ise aylık 9.99 TL’lik bir ücretle müzik indirmeniz mümkün. Premium hesap aldıktan sonra nasıl müzik indiririm diyorsanız “Spotify ile nasıl müzik indirilir? “ isimli makaleye göz atmalısınız. 🙂

spotify

Programı bilgisayarınızda açtığınızda karşınıza gelecek ekrana üyelik bilgilerinizi girerek programı başlatıyorsunuz.

spotify1

Programa giriş yaptıktan sonra kendi çalma listelerinizi oluşturabilirsiniz. Oluşturulmuş radyo listelerini dinleyebilir, favorilerinize ekleyebilirsiniz. Beğendiğiniz şarkıları arkadaşlarınızla sosyal ağlar aracılığı ile de paylaşma seçenekleriyle kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Sevdiğiniz şarkıcı ve sanatçıların spotify hesaplarını takip edebilirsiniz. Arkadaşlarınızıda profilinize ekleyerek mesaj göndermenizde mümkün. Programın detaylı kullanımı ile ilgili Spotify nasıl kullanılır? isimli makaleyi inceleyebilirsiniz.

Not: Resmi sitesi üzerinde Premium 30 Günlük Ücretsiz Deneme demiş olmalarına rağmen kredi kartı tanıtmadan bu özelliği kullanamıyorsunuz. Kredi kartı tanımladıktan sonra ilk ay ücret alınmayacağı söylenmekte. Spotify’nin mobil sürümü 48 saatlik bir deneme süresi veriyor. Bu süre sonunda hesabınızı yükseltmeniz gerekiyor.

Önceki İçerikVLC Player mı yada GOM Player mı?
Sonraki İçerikFord’un Otomatik Park Özelliği Tanıtım Videosu
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz