Snapchat Hesabı Nasıl Silinir

1
3109

snapchat-hesabi-nasil-kapatilir
Son zamanlarda en çok kullanılan resim ve video gönderme uygulaması olan Snapchat büyük bir sıçrama yaparak neredeyse her telefonda bulunur hale geldi diyebiliriz.Anlık olarak çektiğiniz bir resmi yada videoyu hesabınızda ekli olan arkadaşlarını ile paylaşabiliyor ve onlardan da resim ve video alabiliyorsunuz.

Zamanla bu uygulamadan çıkmak hatta hesabınızıda silmek isteyeceksiniz.Tabi mobil olarak bu işlemi deniyorsanız yapamayabilirsiniz.Nedeni ise Whatsapp yada diğer uygulamalar gibi mobil uygulama ayarlarında hesabı kapatma yada silme gibi bir ayarı olmayışıdır.Snapchat uygulamasından tamamen çıkmak istiyorsanız Web sitesi üzerinden bir silme işlemi yapmanız gerekmektedir.

Tabi hesabı sildikten sonra aynı hesaba giriş yapamayacaksınız yani yeni bir hesap açmanız gerekmektedir.Bu işlem içinde mobil olarak yapabilirsiniz.Yani kapatma işlemi gibi Masaüstü cihazlardan giriş yapmanıza gerek yok.Sadece silme işlemi için masaüstü cihazlar ile yapıyorsunuz.

Peki Snapchat hesabını nasıl kapatılır onu görelim…

İlk olarak herhangibir web tarayıcı ile Snapchat adresine giriş yapınız.(mozilla firefox, google chrome, internet explorer, opera, safari vs )Daha sonra ise alt bölümden Support bölümüne giriş yapınız

snapchat-hesabi-silme
Bu bölümden sonra aşağıdaki gibi giriş yapabileceğiniz yeni bir ekran gelecektir.buradan Sing in dedikten sonra ise kullanıcı adınızı ve şifrenizi soracak olan ekran gelecektir.

snapchat-hesabi-nasil-silinir
aşağıdaki ekrandan kullanıcı adınız ve şifrenizi giriniz.Eğer hatırlamıyorsanız şifre hatırlatma bölümünden yeni bir şifre almalısınız.

snapchat-hesap-silme
Kullanıcı adımızı ve şifremizi girdikten sonra ise Learning the Basics bölümü gelecektir.Buraya tıklıyoruz.

snapchat-silmek
Artık silmek için son işlemler yapılıyor.Accout settings hesabına tıklıyoruz.Burada üyelik ile işlemler yapılıyor.Yani silme işleminide buradan yapıyoruz.

snapchat-account-silmek
Delete an Account butonu ile hesabınızı kapatabiliyorsunuz.Tabi bu işlemden sonra telefonunuzda bulunan uygulamada bir işe yaramayacak yani isterseniz silebilir,istersenizde yeni bir hesap açabilirsiniz.

snapchat-delete

Önceki İçerikAndroid için Kullanabilceğiniz Gizli Kodlar
Sonraki İçerikİnternet Hız Tespiti Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz