Skype Hesabı Nasıl Alınır

1
2018

Skype Nedir
Skype ücretsiz kullanılabilen yazılı,sesli ve görüntülü anlık mesajlaşma programıdır.İnternet olduğu sürece programınızda ekli olan herkesle görüşebilirsiniz.Ücretsiz olduğu için en çok tercih edilen mesajlaşma programlarından biridir.Aynı zamanda ücretli olarakda kullanılabilen bu program sayesinde ev ve cep telefonlarını arama şansınızda bulunmaktadır.

Çoklu platform desteği sayesinde kullanıcılar akıllı telefonlarında,bilgisayarlarında ve tablerinde internet üzerinden istediği gibi konuşma yada dosya alışverisi yapabilir.P2P teknolojisini kullanmaktadır.Eğer internet bağlantınız çok iyi ise yüksek kalitede ses ve görüntü sağlayabilirsiniz.

Peki Skype kullanmak için neler gereklidir.
İlk olarak skype programınız indirmeniz gerekmektedir.Neredeyse tüm bilgisayarlar ve akıllı telefonlara uyum göstermektedir.Skype kullanabilmek için ise sistem gereksinimleri

İşlemci : En az 1 GHz
Ram : En az 512 MB
İşletim Sistemi : Windows XP SP3 (yalnızca 32 bit sürümü),Windows Vista,Windows 7 (32-bit ve 64-bit sürümler desteklenir),Windows 8,Windows 8.1

Skype programını ise kendi resmi sitesinde indirmenizde fayda var diyebilirizi.Skype indirmek için burada vereceğimiz link sayesinde sitesinden indirebilirsiniz.

Programı indirdikten sonra ise bir adet skype adresi almanız yada Microsoft ile birleşmesinden sonra Hotmail yada Facebook hesabınızla giriş yapabilirsiniz.Biz ise sıfırdan skype adresi nasıl alınır görsel olarak anlatmak istiyoruz.

1-Dediğimiz gibi satın alma olayından sonra skype adresi almak eskiye göre çok daha kolay sadece bir kaç tuşa basarak Skype adresi alabiliyorsunuz.Vereceğimiz linke tıklayınız.
Daha sonra ise ilk resimde görüldüğü gibi hangi hesabızla bağlanmak istiyorsanız seçebiliyorsunuz yada isterseniz diğer bölümlerdeki gibi sıfırdan bir hesap oluşturabiliyorsunuz.

skype-adresi
2-Daha sonra ise sizden klasik bilgiler olan Ad-Soyad ve farklı bir mail adresi isteyecektir.Eğer ciddi bir iş yapıyorsanız ve sürekli bu adresinizi kullanacaksanız doğru bilgiler vermenizde fayda var diyebiliriz.

skype-adresi-almak
3-Daha sonra ise diğer bilgilerinizi soracaktır.Doğum tarihi,cinsiyet,bölge gibi diğer bilgilerdir.Buradan yazmanız gereken bir bilgi ise dediğimiz gibi ciddi bir iş yapıyorsanız ve sürekli iletişim halinde iseniz cep numaranızı yazabilirsiniz.Cep telefonu numaranızı sadece skype ile ekli olan arkadaşlarınız görebilecek.

skype-hesabi-al
4-Bu bölümde ise Skype için bir kullanıcı adı ve paralo belirlemeniz gerekiyor.Burada skype adı yazdığınız zaman eğer o skype adresi varsa sizi uyaracaktır ve farklı bir isim girmenizi söyleyeektir.Parola kısmında ise parolanızı uzun ve farklı karakterlerden seçmenizde fayda vardır..

skype-almak-istiyorum
Bu aşamdan sonra ise skype adresin için son bir doğrulama kodu girmeniz gerekecek.Yani aşağıdaki işlemden sonra skype adresiniz alınacak ve başka bir işlem kalmayacak.

Önceki İçerikTurkcell T50 İçin Yeni Güncelleme Geldi
Sonraki İçerikAndroid Telefonlarda 3G Ayarları Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz