Sim Kartlı Tablet Modelleri

0
6410

Tablet piyasalarında rekabet artık sınır tanımaz hale gelmiş durumda. Her firma kendi geliştiridiği ürününe extra ve ilgi çekici özellikler peşinde oradan oraya koşuşturuyor.
1-Dark EvoPad R9726
Dark firması tablet piyasasında farklı bir çözüm olarak, tablet üzerinde dahili olarak gelen 3G internet bağlantısına sahip, çift çekirdek işlemcili, kullanışlı ve 9.7″ genişliğinde kristalimsi netlikte IPS ekranlı EvoPad 3G R9726 model isimli tableti piyasaya sürmüş durumda.
EvoPad 3G R9726 dahili Qualcomm 3G modemi sayesinde her an her yerde özgürce internete girmenizi sağlar. Wi-fi ağlarına bağımlı olmak zorunda değilsiniz.
EvoPad 3G R9726 dikkat çeken özellikleri: Sim kart desteği, yüksek kaliteli IPS2 ekran, çift çekirdekli 1.6 Ghz Rockchip işlemci, Mali marka 400MP4 4 çekirdek ekran kartı ve 3D ekran, 1GB DDR RAM, 16GB dahili hafıza, Bluetooth bağlantı desteği, 7600mAh gücünde batarya, Android işletim sistemi, 2MP kamera, HDMI TV bağlantısı ve 1080p çözünürlükte film oynatma ile piyasada oldukça iddalı.
Hatta EvoPad 3G R9726 kendisine o kadar güveniyor ki 0 ölü piksel garantisi bile veriyor. Piyasadaki pahalı rakiplerine karşı göz alıcı özellikleri ile EvoPad 3G R9726 iyi bir tablet tercihi olacaktır sizler için.


2-REEDPAD4+ 3G GPS A9 CORTEX 
Sim kart desteği sayesinde her an her yerden kablosuz bağlantıya ihtiyaç duymadan internet erişiminde bulunabilirsiniz. Ayrıca GPS navigasyon özelliği sayesinde seyahatlerinizde kolayca haritaları takip edebilirsiniz.
Flat HD ekran, 1 GHz hızında işlemci ve Android 4.0 ile güçlü Google Play Store desteği. 8 GB dahili hafıza seçeneği ile gelen tablet sizin için ideal bir seçim.


3-Galaxy Note 8.0 3G 
Tablet piyasasının en iddalı makalarından olan ve gün geçtikçe pazardaki yerini daha da sağlamlaştıran Samsung , Note 8.0 ile her nerede olursanız olun size ilham vermeyi amaçlıyor. 3G bağlantısı mevcut yanlız telefon görüşmesi yapılamıyor.
Wi-Fi Direct ile kablosuz ağlara daha hızlı ve daha uzak mesafelerden bağlanma imkanı bulunuyor Note 8.0 da. 16 GB dahili hafızası ile gayet tatminkar. 1,3 MP Ön Kamera çözünürlüğü ve 5 MP Arka Kamera çözünürlüğü ile unutulmaz anlarınızı kaydedebilirsiniz. 4 çekirdekli 1.6 GHz hızındaki işlemcisi ile note 8.0 tam bir performans kalitesi sunmakta. Ayrıca MicroSD desteği ile hafıza arttırılabilir. Samsung Galaxy Note 8.0 mükemmel bir seçim olma noktasında güzel bir aday.

 


4-Gigabyte S1082 64 SDD 3G 
Özellikle iş dünyası ile ilgilenen kullanıcılar için DataStar tarafından geliştirilmiş Windows 8 işletim sistemine sahip, tablet piyasasında farklı bir seçenek oalrak karşımıza çıkıyor. Bu tablet sabit disk alanında yeni bir teknoloji olan SSD (Solid State Disk) kullanıyor.
10.1 inç ekrana sahip tablet 3G, Bluetooth ve kablosuz internet desteği ile size her an her yerde en iyi deneyimi sunmak için tasarlanmış.
1.1 GHZ Intel işlemciye sahip olan tablet 4GB DDR3 bellek ile birlikte geliyor. 1.3 MP kamerası biraz geride kalmış olabilir.

 

Önceki İçerikLG E460 Optimus L5 II Ekran Görüntüsü Alma
Sonraki İçerikWechat Hesabı Nasıl Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz