Selim Gülgören Kimdir-Selim Gülgören Resimleri

3
2223

Selim Gülgören Kimdir-Selim Gülgören Resimleri
Selim Gülgören
Doğum yeri İstanbul ,20/11/1985 Üsküdar doğumlu.. Marmara Üni. Turizm ve Seyahat İşletmeciliği mezunu. Şuanda da Anadolu Üni. Açıköğretim Fakültesi İşletmecilik 4. sınıfı okuyor. Kısmetse bu sene okul bitecekmis.
Boğaziçi Müzik Okulu Türk Sanat Müziği bölümü, Üsküdar Musiki Cemiyeti Müzik için Kompozisyon bölümü ve Avrupa Trio Müzik Okulundan da Jazz Trio eğitimi almış.
6 yaşından beri org çalıyor. Onun dışında darbuka, gitar, kanun, perkinsyon cihazlarını çalabiliyor.Bu müzik sevdası selim gülgörene Ablasinin küçükken hediye ettiği org sayesinde müziğe meraki başlamış. Ailede ondan başka müzikle ilgilenen yok. 15 senedir müzikle ilgileniyor. Asıl mesleği aranjörlük.

Önceki İçerikHTC Sensation XL Özellikleri
Sonraki İçerikFacebook Arkadaş Engelini Kaldırma Resimli Anlatım
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

  1. ben selim gülgöreni çok ama çok seviyorum.hem müziklerini çok seviyorum hem de kendisiniçok seviyorum umarım herkes selim gülgöreni severler.herkese tavsiye ederim. sizde cennet şarkısısnı dinleyin sizde sevceksiniz.:D

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz