Samsung Telefonumu Bilgisayar Nasıl Bağlayabilirim

0
1301

telefonu-bilgisayara-baglamak
Soruyu Gönderenin Adı : sinan seyran / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Samsung marka telefonum var bunu bilgisayarıma bağlayıp bilgilerimi bilgisayarmıza yedeklemek istiyorum nasıl yapabilirim ?

Cevap : Telefonunuzu bilgisayarınıza bağlamak istiyorsanız ilk olarak telefonunuzla beraber verilen data kablosuna sahip olmanız gerekiyor.Daha sonra ise bu data kablosunun bir ucunu bilgisayarınıza diğer ucunu ise yani micro usb dediğimiz bölümü ise telefonunuza takmanız gerekiyor.Daha sonra ise bilgisayarınız gerekli driver ları yüklemeye başlayacaktır kısa zaman sonra ise bilgisayarınız telefonu tanıyacak ve bilgisayarım bölümünde bir sürücü gibi görülmeye başlar.

Bu bölüme girdiğinizde ise 2 farklı bölüm daha olacaktır.Bunlar telefon hafızası ve eğer varsa hafıza kartı olacaktır.Resimlerini,videolarını nereye kayıt ettiyseniz o bölümden alabilirsiniz.

usb-data-kablosu

Eğer bilgisayarınıza farklı işlemler yapmak isterseniz bunun içinde samsung kies programı yada odin programı ile yazılım güncelleyebilir yada rehber veya mesajlarınızıda kies yardımı ile yedekleyebilirsiniz.

Önceki İçerikZyxel Kablosuz Modem Wifi Şifresi Nasıl Değiştirilir
Sonraki İçerikİphone ile Resimli Mesaj Nasıl Gönderilir
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz