Samsung Note 2 İnternete Bağlanmıyor

0
1650

Soruyu Gönderenin Adı : ERHAN GÜLER / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Telefonumla 4 gündür internete bağlanamıyorum.İnternet paketim var ama hiçbir siteye yada uygulama üzerinden bağlantı sağlayamıyorum.Marka ve modeli Samsung Galaxy note 2 nasıl internete bağlanabilirim?

Cevap : Bu sorunun sebebleri arasında size en yakın olanı simkart arızası olabilir.Yani bazı simkartlar eski olduğu için bağlantıda kopmalar ve kesilmeler olabilir.Bu yüzden simakrtınızı değiştirmenizde fayda var diyebiliriz.Yani numaranızı değiştirmeyeceksiniz.Hangi gsm operatörünü kullanıyorsanız oradan yedek simkart alacaksınız.

Diğer bir durum ise internet paketinizin sınırsız olarak almış olabilirsiniz.Tabi sınırsız olayı biraz farklı bildiğiniz gibi örnek veriyorum.1 GB sınırsız olarak aldığınız bir pakette 1 GB bittikten sonra hızınız çok fazla yavaşlayacaktır ve internete giremez duruma geleceksiniz yani buda olabilir.

Bu durumları kontrol ediniz lütfen yada farklı bir simkart takarak ayarlarınız yaptıktan sonra tekrar girmeyi deneyiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S3 Mini Google Play Kullanamıyorum
Sonraki İçerikÜcretsiz 100 GB Bulut Depolama Alanı
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz