Samsung Galaxy S5 ve General Mobile Discovery 2 Karşılaştırma

2
2921

general-mobile2-mi-samsung-galaxy-s5-mi

Samsung galaxy s5 ve General mobile discovery 2’yi karşılaştıracak olursak;samsung galaxy s5’te 128 GB’a kadar disk genişletme kapasitesi vardır. General mobile discovery 2 de ise genişletme imkanı yoktur. Samsung galaxy s5’te boyut daha küçüktür, discovery 2’de ise boyutlar daha büyüktür. Galaxy s5’te veri aktarım hızı LTE 150 Mbps iken, Discovery 2’de HSDPA 42 Mbps’dir. Her ikisi de OLED ekran özelliğindedir. Yani daha parlak ve canlı renklere sahiptirler. Samsung da incelik 8.1 mm dir. Discovery’de ise 9.7 mm’dir. Galaxy s5’te 4g ve wi-fi vardır, görüntülü konuşma yapmanız mümkündür. Discovery 2’de, 3g ve wi-fi vardır ve görüntülü konuşma yapmanız mümkündür.

Samsung_Galaxy_S5_

Samsung galaxy s5, discovery 2’ye göre 145 g ağırlığıyla biraz daha hafiftir. General mobile discovery 2’nin ağırlığı ise 152 g dır. S5 in pixel yoğunluğu 432 ppı iken, discovery 2 nin pixel yoğunluğu ise 401 ppı’dır. S5 in 2 gb lık belleği vardır. Discovery 2’nin ise belleği 3 gb tır. Ekran büyüklüklerine gelecek olursak samsung galaxy s5 5.5“ iken general mobile discovery 2’nin ekranı ise 5.1“ dir. Samsung galaxy s5 ve general mobile discovery 2’de bluetooth, en güncel versiyonuyla bulunmaktadır. Her ikisinde de fotoğraf ve videolarınızı çekmek için kamera vardır. Karanlık ortamlarda fotoğraf çekebilmeniz için her ikisinde de kamera flaşı mevcuttur.

general

İkisinde de 32 GB’lik yüksek bir disk kapasitesi vardır. Standart kulaklık girişi de vardır. Google play gibi uygulamalar, uygulamalar için galaxy s5’te 2 GB, discovery 2’de 3 GB hafıza bulunmaktadır. Her ikisinde de birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırabilir, müzik dinlerken internette gezinebilir ya da oyun oynayabilirsiniz. Her iki telefonda çoklu dokunmatik ekran özellikleri ile doğal ve kullanışlıdır. İki telefonunda 16 MP’lik pixel e sahip olması, daha detaylı fotoğraflar çekmemizi sağlayacaktır. Güçlü işlemcileri sayesinde, her ikisini de hızlı ve akıcı olarak kullanmanızı sağlar. 4 çekirdekli işlemcileri sayesinde telefonunuzu dilediğiniz gibi kullanmayı sağlar ve hiçbir uygulamanızı aksatmaz.

Samsung galaxy s5 ve general mobile discovery 2 telefonlarının ekranlarında ürettikleri 16 milyon farklı renk ile görüntü kalitesini muhteşem kılar ve görüntüdeki bu kalitesi sayesinde gördüklerinizi gerçeğe yakın olarak hissettirir. Fakat samsung galaxy s5 ve general mobile discovery 2 de flash desteği yoktur ve bu yüzden flash uygulamalarını çalıştırmanız mümkün değildir. İki model de maalesef radyo bulunmaktadır, fakat günümüzde zaten radyo tercih edilmediği için ve telefonun sunduğu istediğiniz şarkıları kaydetme özelliği sayesinde radyonun eksikliğini yaşamayacaksınız.

Samsung galaxy s5 in corning gorilla glass 3, yani çizilmez ekran özelliği sayesinde ekrana istediğiniz gibi dokunabilecek parmak izi ve çizilme gibi sorunlarla asla karşılaşmayacaksınız. Galaxy s5’in çoklu dokunmatik ekranı vardır. Samsung galaxy s5 in, 2G StandBy süresi 390 saate kadardır ve 2G konuşma süresi ise 21 saate kadardır. General mobile discovery 2 ile ister 1080 p full HD video çekin, ister 5 megapixel selfie kamerası ile dilediğiniz kadar öz çekim yapıp en güzel ve özel anlarınızın ölümsüzleşmesini sağlayın. Her iki telefonunda birbirine yakın özellikte oluşu, kalitesi ve fiyat farkının çok az oluşu sizi karar vermenizde zorlayacak ve kafanızın karışmasına neden olacaktır. Bu yüzden telefonları yakından görüp incelemenizi öneririz.

Önceki İçerikAvea Tarifeye Ek Telefon Almak
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S5 Mini ve Samsung Galaxy S4 Mini Karşılaştırma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz