Samsung Galaxy Note 3 Neo Format Atmak

0
1679

Android cihazların hayatımıza girmesinden sonra sağladığı kolaylıklar kadar bazı zararlarıda oldu diyebiliriz.Eğer bilinçli bir kullanıcıysanız bu küçük sorunların üstesinden gelebilirsiniz.Bu sorunlar için telefonunuzda oluşabilecek hatalara ve çökmelere karşı telefonunuzdaki bilgileri yedekleyebilir ve istediğiniz zaman istediğiniz telefona yükleyebilirsiniz.

Peki bu sorunlar neler olabilir ve neler yapılabilir.
İlk olarak telefonunuza desen şifresi yada şifre koyduktan sonra fazla hatalı giriş yapılabilir ve telefonu kilitleyebilirsiniz.Bu sorundan sonra telefona formatlama işlemi yapılmalıdır ve telefonda bulunan tüm bilgileri silinecektir.

Diğer bir sorun ise fazla uygulama ve oyun yüklemeden oluşabilecek sorunlardır.Yani cihazın çökmesi ve tüm bilgilerinizin silinmesi anlamına gelmektedir.

Peki telefonunuz çöktü diyelim ve daha önce yedek aldınız yada telefonunuzda yavaşlamalar oldu ve yedekledikten sonra telefonunuz biraz daha hızlandırmak hatta ilk günkü gibi olmasını isteryebilirsiniz.Bu işlemide aşağıdaki yapacağımız anlatımdan sonra yapabilirsiniz.

1-İlk olarak telefonu kapatınız
2-Kapalı konumda iken Sesi Yükselt + Home tuşlarına basılı tutarak Açma Kapatma tuşu olan Power tuşuna basınız..
3-Telefon açıldığında Samsung Logosu görüldüğü zaman tuşlar bırakılır.
4-Recovery kurtarma modu geldiğinde ise gelen menüden Ses Azaltma ve Ses Yükseltme tuşları ile “wipe data/factory reset” daha sonra Açma Kapatma tuşu ile onaylayınız.
6-Açılan menüden Reboot System Now olarak onaylayınız.
7-Bu işlemden sonra formatlama işlemi bitiş olacaktır.

Not : Bu sıfırlama,formatlama işleminden sonra telefonunuzdaki tüm bilgileri silinecektir.Mutlaka yedek almalısınız.

Önceki İçerikSamsung Galaxy Alpha Format Atmak
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S5 Format Atmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz