Samsung Galaxy Grand Prime Görüntülü Konuşma Var mı?

6
15603
Samsung Galaxy C5 Fully Exposed Ahead of Official Release

Samsung Galaxy Grand Prime Görüntülü Konuşma Var mı?
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Turkcell bayisinden Samsung Galaxy Grand Prime aldım ama bir türlü görüntülü konuşma yapamıyorum.Bu telefonla görüntülü konuşma nasıl yapılır yardım edermisiniz?
Cevap : Malesef bu telefonla görüntülü konuşma yapabilmek için uygulama kullanmanız gerekmektedir.Yani Gsm operatör üzerinden bir arama yapamıyorsunuz.Görüntülü konuşma yapabileceğiniz bir uygulama indirip aynı uygulamanın karşı taraftada yüklü olması gerekmektedir.
grand-prime-goruntulu-konusma
Uygulamaları ilk olarak Google Play Markete üye olmanız gerekiyor.Bu işlem için ise Gmail hesabı almanız gerekmektedir.Daha sonra ise Skype,Viber vb uygulamaları karşılıklı olarak iki telefonunda indirmesi gerekmektedir.Daha sonra internet üzerinden görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Var (3G ve Wi-Fi) Düzeltme olarak
3G yani hattınız üzerinden de görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Görüntülü Konuşma Yapabileceğiniz Birkaç Uygulama
1-Skype
Skype üzerinden anlık mesajlaşma, ücretsiz sesli çağrılar ve ücretsiz görüntülü çağrılarla arkadaşlarınıza ve ailenize “merhaba” diyebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimi sürdürmek için siz de Skype kullanan milyonlarca kişiye katılın.Arkadaşlarınız ve ailenizle Skype üzerinden ücretsiz sesli sohbet ve görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

2-Tango Mesaj, Ses & Görüntü
Cihazlar arasında sohbet etmeyi kolaylaştıran ödüllü ve ücretsiz görüşme uygulaması Tango ile görüntülü sohbet edin, ücretsiz telefon araması yapın, metin mesajları gönderin, resimleri ve durum güncellemelerini paylaşın. Dakikalarınızı kullanmadan yüksek kaliteli görüntülü aramalar ve geleneksel sesli telefon görüşmeleri yapın. Tango, wifi ile ücretsiz arama ve mesajlaşma imkanı sunar.

Önceki İçerikiPhone’dan Bilgisayara Rehber Nasıl Aktarılır?
Sonraki İçerikFacebook Güvenliği İçin Neler Yapabilirsiniz
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

6 YORUMLAR

  1. Samsung Grand Prime kullanıyorum görüntülü konuşma var turkcell müşteri hizmetlerini arayarak açıldı. Başka uygulamaya gerek yok. Kullanan kişi olarak söylüyorum

  2. Grand prime ile görüntülü görüşme yapılıyor hiç bir uygulama yüklemek gerekmiyor müşteri temsilcisi arayarak görüntülü görüşme ayarlarını yaptırmanız yeterli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz