Samsung Galaxy Ace Avea İnternet Ayarları

0
2274

samsung-s5830-galaxy-ace-plump-purple-eflatun-cep-telefonu-480-1
Soruyu Gönderenin Adı : MURAT / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Samsung Galaxy Ace Avea İnternet Ayarları Nasıl Yapılır.İnternete bağlanmak sitediğimde ise sayfa görüntülenmiyor şeklinde bir uyarı geliyor.

Cevap :
Gsm operatörüne göre ayarlarınızı yapmanız gerekiyor.Değişen tek şey gsm operatörü ismini dğeiştimek gerekiyo diyebiliriz.

Sırasıyla Ayarlar > Kablosuz ve Ağ > Mobil Ağlar > Erişim Noktası Adları bölümüne giriniz.Daha sonra ise APN ayarlarını değiştiriniz.İsim olarak ve apn olarak yazmanız gerekenler ise

Ad : Turkcell
APN : İnternet

Ad : Vodafone Internet
APN : İnternet

Ad : Avea
APN : İnternet

olarak ayarlamalısınız daha sonra mobiş verinizi açınız ve eğer olmassa telefonunuz kapatınız açınız.Eğer halen olmuyor ise telefonunuz gsm operatörü olarak internetiniz kapalı olabilir.Müşteri hizmetlerini arayıp internetinizi açtırmanız gerekmektedir.

*100# menüsünden ya da Avea Müşteri Hizmetleri’ne Avea hattınız ile 500, sabit hat ya da diğer operatörlerden 444 1 500 Sesli Yanıt Sistemi üzerinden ulaşarak alabilir ve ayarlarınızı yaptıktan sonra internete bağlanabilirsiniz.

Önceki İçerikTc ile İsim Sorgulama Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikNokia 302 Flash Player Yüklenir mi?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz