Samsung Galaxy A5 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

1
9227

Samsung son günlerde birçok cihaz çıkardı.Son olarakda biraz görünüm ve tasarım değişikliğine giderek farklı isimlerde yeni cihazlar çıkarmaya başladı.Son olarakda Samsung A5 isminde bir cihaz çıkardı.Bu cihaz ile diğer cihazlar arasında pek bir fark yok diyebiliriz.Yani sadece görünümde birkaç değişiklik yaptı.

Android cihaz olduğu için yazılımda aynı olan cihazda yapacağınız ayarlarda aynı.Özellikle son zamanlarda en çok kullanılan özelliklerden biride ekran görüntüsü almak.Ekran görüntüsü dediğimiz gibi en kullanışlı özelliklerden biridir.O sırada ekranda olan bir durumun resmini alarak galeri bölümüne screenshot klasörü altına kayıt edebilir ve sosyal ortamlarda paylaşabilir yada farklı yollarla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Peki Galaxy A5 Modelinde ekran görüntüsü nasıl alınır onu görelim…

a5-ekran-goruntusu-nasil-alinir
Ekran görüntüsü almak için telefonunuzda bulunan Orta Tuş ve Power Tuşuna aynı anda kısa bir süre basılı tutunuz.Siz bu işlemi yaptıktan sonra telefondan fotoğraf çekme sesi gelecektir.Bu ses ekran görüntüsünün alındığını ve galeri bölümüne kayıt edildiğinin göstergesidir.

Önceki İçerikApp Store Nasıl Kullanılır
Sonraki İçerikYurtdışından Telefon Geldi Nasıl Açtırabilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz