Samsung Galaxy A3 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

1
21697

Samsung Galaxy A3 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Android işletim sistemine sahip cihazlardan biriside yeni modellerden biri olan Samsung Galaxy A3 modelidir.Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların bir çok özelliği bulunmaktadır ve bu özelliklerden biriside ekran görüntüsü yani ekranda bulunan görüntünün resmini çekmektedir.Bu konumuzda ise Samsung Galaxy A3 modelinde ekran görüntüsü nasıl alınır onu göreceğiz.

Samsung Galaxy A3 Özellikleri
-Ekran: 540 x 960 piksel, 4.5 inç Super AMOLED Ekran
-İşlemci: 4 Çekirdekli 1.2 GHz Cortex-A53
-Chipset: Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410
-Grafik İşlemci: Adreno 306
-İşletim Sistemi: Android v4.4.4 KitKat İşletim Sistemi
-Ram: 1 GB
-Dahili Hafıza: 16 GB Dahili Bellek
-Ön Kamera: 5 Mega Piksel
-Arka Kamera: 8 Mega Piksel, 3264 x 2448 piksel, Oto Focus, LED Flaş
-Pil: Li-Ion 1900 mAh Tümleşik Batarya

Akıllı telefonların artık en çok kullanılan özelliklerinden biride ekran görüntüsü yani ekran resmi çekmektir.Yani ekranda gördüğünüz bir resmi belirli tuşlara basarak kayıt etme durumudur.Daha sonra ise çekilen ekran görüntüsünü galeri bölümüne kaytı etmesi ve bu görüntülüleri istediğinizi gibi arkadaşlarınıza gönderebilir ve paylaşabilirsiniz.

Peki bu ekran görünütüsü çekme işlemi nasıl yapılır…
Ekran görüntüsü almak için telefonunuzda bulunan Orta Tuş ve Power Tuşuna aynı anda kısa bir süre basılı tutunuz.Daha sonra ise resim çekme sesi ile çektiğiniz resmi galeride sceenshot bölümüne kayıt edecektir.

samsung-galaxy-a3-ekran-goruntusu

Bu şekilde birçok android cihazın ekran görüntüsünü alabilir ve kayıt edebilirsiniz.İşlem sonucu olarak sadece tuş yerleri farklı olabilir ama işleyiş her zaman aynıdır.

Önceki İçerik360 Total Security Nasıl Kaldırılır?
Sonraki İçerikTürk Telekom Mobil İnternet Kesintisi Var
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz