Sahibinden Get Nedir?

0
2644

Sahibinden Get Nedir?

Sahibinden.com’un kullanıcıları için devrim niteliğinde sunduğu bir yenilik, Get özelliği. Çift taraflı onay sistemi ile hem satıcıyı hem müşteriyi memnun eden bir politika izliyor. Teknoloji harikası Get özelliğini gelin yakından inceleyelim.

Diyelim ki almak istediğiniz bir cep telefonu var, bu telefon XABC gibi bir marka olsun. Sahibinden.com sitesinde bu telefon markasının ilgili modelini arattığınızda karşınıza yüzlerce ürün çıkacak. Bu ürünlerden bazıları normal satış şekilleri ile size sunulurken, bazılarının yanında Get ibaresini görürsünüz. Kullanıcıların son zamanda dikkatini çekmeye başlayan bu özellik sayesinde kullanıcıların paraları Sahibinden güvencesi altında. Şöyle izah edelim, şimdi XABC markasına ait ZZ modelini Get ibaresini barındıran satıcıdan almaya karar verdiniz. Satıcı ile görüştünüz ve ürününüz kargolandı siz de paranızı Sahibinden’e aktardınız. Şimdi paranız hesap bakiyenizden düştü öyle değil mi? Endişe etmeyin, hala satıcıya ulaşmadı paranız. Get sayesinde mevcut paranız Sahibinden.Com’un kasasında bekletiliyor. Peki ne zaman satıcının hesabına yatırılacak bu para biliyor musunuz? Size ürün gelip de, onay verdiğiniz zaman. Satıcı ürününüzü kargolayacak, size bu kargo ulaşacak, siz ürünü inceleyeceksiniz ürün istediğiniz gibi çıktığı takdirde, Sahibinden sitesine girip onay vereceksiniz. Onay verdiğiniz andan itibaren para sizin hesabınızdan satıcının hesabına geçecektir. Siz bu onayı vermeden satıcıya para ulaşmayacaktır.

Get’in Avantajı

Get özelliği sayesinde, e-ticaret artık alışılagelmiş uzaktan uzağa ticaret sisteminin ötesine geçiyor. Eski tip ticaretlerde olduğu gibi ürününüzü görmeden paranızı vermiyorsunuz. Hasarlı olması durumunda, belirtilen özellikleri karşılayamaması durumunda ya da ürünün mevcut üründen farklı olması durumunda, kargoya ürünü geri iade ediyorsunuz ve paranız yine sizin hesabınıza Sahibinden.com kasasından iletiliyor.

Get’i Herkes Kullanabilir Mi?

Evet, Sahibinden.Com’un sunduğu bu yenilikçi girişimi, siteye üye olup, alışeriş için bir kredi kartı, banka kartı ya da sanal karta sahip tüm kişiler kullanabilir. Ancak, özellik her üründe geçerli değildir. Arama sonuçlarında ürünlerin yanlarında çıkan “Get” yazıları bulunması bu özelliği bu ürünlerde kullanmanız için zorunludur. Bir de sistem kargolanabilir özellikte ürünler için geçerlidir. Taşınamaz boyutlardaki ürünler bu sistem kapsamasına girmez. (Ev, araba vb.)

Önceki İçerikSahibinden.com Güvenilir Mi?
Sonraki İçerikTürk Telekom Yeni Hat Kampanyası 2019
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz